Les obres de l’avinguda Barcelona comencen la fase dels acabats

Les obres de l’avinguda Barcelona comencen la fase dels acabats

  • Si segueixen al ritme actual és possible que estiguin finalitzades a finals d’abril o inicis de maig, abans del termini previst

L’alcalde Fran Morancho, acompanyat per tècnics municipals, ha visitat les obres de l’avinguda Barcelona

Les obres de l’avinguda de Barcelona de Miami Platja han entrat ja a la fase d’acabats, després que hagin finalitzat els treballs més complexos de demolicions i rases per a la instal·lació dels nous serveis (clavegueram, pluvials, telecomunicacions, etc.), la il·luminació o les voreres.

Així li han confirmat els responsables de l’obra a l’alcalde Fran Morancho que, acompanyat per tècnics municipals, ha fet una visita a les obres aquest dijous al matí. Durant la visita, l’empresa constructora ha assegurat que les obres continuen a molt bon ritme, fins i tot per davant del temps de cada fase. Així doncs, si es manté el ritme actual és possible que estiguin enllestides a finals d’abril o inicis de maig, abans del previst. Recordem que el termini d’execució era de 15 mesos i van iniciar-se el mes d’abril del 2022.

En aquesta fase d’acabats, que tot just ha començat, es durà a terme l’aplicació del paviment definitiu, la plantació d’arbrat i jardineria, la col·locació del mobiliari urbà (a finals de mes començaran a muntar els jocs de la plaça de Jaén, per exemple) o la senyalització viària, entre d’altres.

Comparteix aquest article