Les obres de millora de l’avinguda del Mar comencen dilluns 13 de setembre

Les obres de millora de l’avinguda del Mar comencen dilluns 13 de setembre

  • El projecte inclou la instal·lació de nou mobiliari urbà, plantació d’arbrat i la creació d’un carril bici que enllaçarà el parc Lilí amb la plaça de Tarragona
  • L’objectiu del projecte és millorar l’accessibilitat a la via pública i dotar d’entitat aquest eix que uneix les principals artèries de Miami Platja, l’avinguda Diversitat i l’avinguda de Barcelona

Projecte de millora de l’avinguda del Mar

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp iniciarà, el pròxim dilluns 13 de setembre, les obres de millora de l’avinguda del Mar. El projecte contempla la instal·lació de mobiliari urbà, la plantació d’arbrat, així com la creació d’un carril bici que unirà el Parc esportiu Lilí Álvarez amb la plaça de Tarragona.

El projecte també inclou la creació d’una mitjanera amb arbrat que separarà els dos carrils de la calçada. Pel que fa al mobiliari urbà s’instal·laran nous bancs i papereres, a més de la creació de nous passos de vianants i el corresponent repintat de la senyalització horitzontal. així mateix, s’aprofitarà per treure algunes de les instal·lacions de telefonia que no estan en servei.

Les obres inclouen també la millora de la rotonda de davant de l’església Santa Maria Magdalena i les dues vies que rodegen el parc esportiu i que enllacen amb l’avinguda de la Diversitat.

De fet, un dels principals objectius del projecte és dotar d’entitat un dels eixos verticals més transitats que uneix dues de les principals artèries de Miami Platja com son l’avinguda de la Diversitat i l’avinguda de Barcelona. Tot plegat per millorar l’accessibilitat a la via pública i potenciar l’ús de l’espai públic, fent-lo més amable i utilitzable.

Els treballs aniran a càrrec de l’empresa Tecnologia de Firmes SA, amb un pressupost d’adjudicació de 192.214,80 € IVA inclòs. El termini d’execució previst és de dos mesos i mig.

Les afectacions de trànsit seran puntuals

Pel que fa a les afectacions de trànsit, aquestes seran puntuals segons el desenvolupament de les obres. En aquest sentit, no es preveu tallar l’accés complet a l’avinguda, sinó restringir el pas d’acord amb les necessitats dels treballs, és per això que es podrà continuar accedint als serveis i comerços de l’avinguda i els veïns/es tindran accés als seus habitatges.

Cal destacar també que les obres començaran per la zona alta, és a dir, les vies laterals del Parc esportiu Lilí, per tal que la zona que està a tocar de l’avinguda de Tarragona pugui acabar la temporada turística. Així mateix, a mesura que sigui necessària l’ocupació de via pública o restriccions de circulació s’anirà avisant als veïns i veïnes.

Comparteix aquest article