Les obres del poliesportiu de Mont-roig avancen a bon ritme

Les obres del poliesportiu de Mont-roig avancen a bon ritme

Obres de reforma del poliesportiu de Mont-roig

Obres de reforma del poliesportiu de Mont-roig

Els treballs contemplen la reparació de la coberta del pavelló, la reforma dels banys i la instal·lació de parquet flotant, entre d’altres millores

La reparació de la coberta del pavelló de Mont-roig del Camp ja està en marxa. Des de fa uns dies els operaris treballen per substituir l’actual estructura d’uralita per una altra de xapa metàl·lica amb aïllament. L’objectiu és eliminar les goteres i corregir l’aïllament tèrmic de l’espai. Aquests treballs formen part de les obres de reparació del poliesportiu de Mont-roig del Camp que han de permetre millorar aquest equipament esportiu.

Un altre dels espais que es millorarà a través d’una reforma integral són els banys (sanitaris, lluminàries, portes, instal·lacions, alicatats…).

Aquestes dues obres, coberta i banys, tenen un import de licitació de 187.596,62 euros i estan  subvencionades al 100% a través del PEIM 2015, el Pla Especial d’Inversions Municipals que atorga la Diputació de Tarragona.

Les obres de millora del poliesportiu de Mont-roig contemplen altres treballs com la construcció d’una passarel·la coberta per unir el pavelló amb el vestidor, la reparació de les finestres existents, la instal·lació de parquet flotant a tota la pista, la reparació del paviment sintètic de la sala de fitness, el canvi de les dues cortines divisòries, el tensament de la malla de protecció del sostre i l’aplicació d’una capa de pintura a parets, portes i graderies. A més s’adequarà l’enllumenat de la pista central i es posarà calefacció al pavelló.

Carpa mòbil per redirigir les activitats esportives

Carpa mòbil per redirigir les activitats esportives

Aquestes altres obres, que tenen un import de licitació de 406.366,51€ es finançaran parcialment a través del Pla d’Actuació Municipal 2013-2016, de la Diputació de Tarragona que en subvenciona el 74,13%.

Els treballs, que aniran a càrrec de l’empresa Artífex S.L., es preveu que tinguin una durada de 8 mesos. Per evitar interrompre el dia a dia de les diverses entitats i clubs que fan ús d’aquest espai s’ha instal·lat una carpa mòbil per redirigir-hi les activitats esportives.

D’altra banda, avancen també a bon ritme les obres del poliesportiu de Miami Platja que van iniciar-se el passat mes de novembre i que han de permetre reformar l’actual zona de vestidors i ampliar l’espai amb un bloc nou de vestidors i lavabos.

Comparteix aquest article