L’Escola de Famílies ofereix una primera activitat d’orientació i descoberta en família, Expedició Mont-roig

L’Escola de Famílies ofereix una primera activitat d’orientació i descoberta en família, Expedició Mont-roig

  • L’activitat, que es realitzarà el pròxim diumenge 6 de juny, serà gratuïta i s’iniciarà a l’Ermita de la Mare de Déu de la Roca
  • Les famílies que hi vulguin participar han d’inscriure’s enviant un correu electrònic a educacio@mont-roig.cat

El Pla Educatiu d’Entorn ha organitzat, per al pròxim diumenge 6 de juny i dins de les actuacions que formen part del projecte de l’Escola de Famílies, una primera activitat d’orientació i descoberta familiar. Es tracta d’Expedició Mont-roig, un joc de pistes que proposa als participants orientar-se per camins i senders i gaudir de la natura. En aquesta primera proposta l’escenari triat és l’entorn de l’Ermita de la Mare de Déu de la Roca.

L’activitat començarà a l’aparcament de l’Ermita i s’oferiran sortides des de 9 h del matí  fins a les 11 h. Els participants rebran un mapa amb una sèrie de punts marcats i numerats i l’objectiu serà localitzar-ne els màxim possibles, recorrent camins i senders ben marcats i fàcils de transitar.

Per tal d’evitar aglomeracions en cas de coincidir diverses famílies al punt d’inici, es farà la sortida de forma esglaonada.

La durada de l’activitat és adaptable en funció del nombre de balises que es vulguin trobar. Així doncs, les famílies podran finalitzar l’activitat sempre que vulguin adaptant-ho al nivell dels infants. En acabar, està previst un petit obsequi per a totes les famílies participants.

Cal inscriure’s prèviament a través del correu electrònic educacio@mont-roig.cat, facilitant el nom, cognoms, telèfon i nombre de participants, amb l’edat dels infants. Per qualsevol dubte també es pot trucar al 680 237 866. Les places són limitades.

Noves edicions

Expedició Mon-roig s’ha creat amb la finalitat de promoure les activitats en família i que aquestes s’animin a compartir estones de diversió i joc plegats. És també una proposta per descobrir l’entorn més proper del municipi, entrant en contacte amb el medi natural.

Està previst que pròximament s’ofereixi també aquesta activitat d’orientació i descoberta al nucli de Miami Platja.

Comparteix aquest article