L’Escola de Música Baptista Nogués obre la setmana vinent les inscripcions

L’Escola de Música Baptista Nogués obre la setmana vinent les inscripcions

  • Coincidint amb la jornada de portes obertes, que tindrà lloc dissabte 25 de maig, el professorat representarà el conte musical “La rateta artista”

L’Escola de Música Baptista Nogués de Mont-roig i Miami Platja obre a partir del 14 de maig, el període d’inscripcions per al curs 2019/2020. La principal novetat és que el centre ha estat reconegut com a escola municipal de música per part de la Generalitat de Catalunya. Per aquest motiu, i segons la normativa vigent del Departament d’Educació, els estudiants tindran la possibilitat de convalidar matèries o crèdits a l’ESO i al BATXILLERAT.

L´Escola de Música ofereix classes de primer cicle i segon cicle (amb llenguatge musical, instrument i cant coral) i el pla lliure per alumnes majors de 14 anys. Els alumnes poden triar entre un ampli ventall d’instruments com el trombó, el saxo, la flauta travessera, el violí i la percussió, a més dels més populars com el piano i la guitarra. L’objectiu del centre és que els seus alumnes gaudeixin, coneguin i experimentin amb la música.

Per aconseguir-ho, a més de les classes ordinàries, es realitzen audicions trimestralment i trobades amb altres escoles de música. També s’organitzen concerts d’instruments per potenciar la pràctica en grup, com ara el tradicional concert de Santa Cecília però també per Nadal i Sant Jordi, entre d’altres.

Díptic informatiu Escola de Música 2019

Portes obertes el 25 de maig

Per tal de donar a conèixer l’oferta del centre es realitzarà una jornada de portes obertes el dissabte 25 de maig on es representarà el conte musical “La rateta artista”. Es tracta d’una adaptació en clau musical del clàssic infantil en què la rateta coneix altres animalons músics i acaben formant una banda per fer tots junts un gran concert. La iniciativa permetrà donar a conèixer tots els instruments que s’ofereixen a l’escola de música. Les representacions tindran lloc, a les 10 h a la Casa de Cultura de Mont-roig i a les 12h a les instal·lacions de Miami Platja.

Comparteix aquest article