L’Hospitalet i la Vall de Llors i Mont-roig Miami Turisme sumen esforços per promocionar els dos municipis

L’Hospitalet i la Vall de Llors i Mont-roig Miami Turisme sumen esforços per promocionar els dos municipis

  • Aquest cap de setmana han presentat l’oferta turística i els atractius de les dues localitats en un centre comercial de Saragossa

Regidores de turisme i personal tècnic a l’acció promocional de Saragossa

Mont-roig Miami Turisme i Turisme de l’Hospitalet de l’Infant i la Vall de Llors han iniciat aquest passat cap de setmana una etapa de col·laboració en què sumen esforços per donar a conèixer els atractius turístics i promocionar conjuntament els dos municipis.

La primera acció promocional en comú la van realitzar al Centre Comercial Intu Puerto Venecia de Saragossa els dies 6 i 7 de març, coincidint que el dijous era dia festiu a la ciutat i moltes famílies van agafar-se pont.

En aquest centre comercial, un dels més grans d’Espanya, que rep la visita de 19.000.000 de persones a l’any, les dues marques turístiques van compartir un estand, on van instal·lar un photocall, acompanyat de l’eslògan “Este verano toca playa”. Entre els visitants de l’estand que van omplir una butlleta, van sortejar dos premis: dues nits d’allotjament en un apartament al nucli turístic de l’Almadrava, gràcies a la col·laboració de l’empresa Almadrava Experience, i un altre cap de setmana a Miami Platja amb les mateixes condicions, amb la col·laboració de l’empresa immobiliària Eudàlia.

Aquesta promoció va tenir molt d’èxit entre els visitants del centre comercial, especialment amb infants i persones de la tercera edat. Prova d’això és que més de 400 persones van passar-se per l’estand i es van interessar per l’oferta d’allotjament turístic i activitats per fer durant les vacances dels dos municipis veïns.

Durant el cap de setmana també es va donar a conèixer als clients d’aquest centre comercial de Saragossa l’activitat destinada al públic familiar que organitzaran conjuntament Mont-roig Miami Turisme i l’Hospitalet de l’Infant i la Vall de Llors els dies 1, 2 i 3 de maig, coincidint amb el pont.

Comparteix aquest article