L’Obra Social “la Caixa” col·labora amb la campanya impulsada per l’Ajuntament de Mont-roig del Camp ‘Cap nen/a sense un àpat’

L’Obra Social “la Caixa” col·labora amb la campanya impulsada per l’Ajuntament de Mont-roig del Camp ‘Cap nen/a sense un àpat’

  • L’entitat bancària aporta 4.500 euros, aproximadament el 23% d’aquest projecte destinat a millorar la nutrició infantil que està adreçat als sectors més vulnerables del municipi i que fins ara arriba a 120 nens i nenes.

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp i l’Obra Social “la Caixa” han signat aquest dimarts 7 de febrer de 2017 un conveni de col·laboració per concedir beques menjador en període no escolar als nens i nenes del municipi. “Cap nen/a sense un àpat” és un projecte de nutrició infantil que s’adreça als sectors més vulnerables de la població i garanteix la seva correcte alimentació.  El conveni l’ha signat l’alcalde de Mont-roig del Camp, Fran Morancho, i el director d’institucions de Caixa Bank, Alexis Gómez, en un acte protocol·lari que ha tingut lloc a la casa consistorial, al qual també hi ha assistit el regidor d’Educació, Enrique López i els directors de les sucursals de la Caixa a Mont-roig del Camp i Miami Platja, Eduard Masip i Mari Pau Mancilla, respectivament.

Mitjançant aquesta col·laboració, la Fundació Bancària la Caixa es compromet a fer una aportació a l’Ajuntament de Mont-roig del Camp de 4.500 euros. Aquesta quantitat es destinarà íntegrament a l’aportació de tots els recursos humans i materials necessaris per desenvolupar les accions que formen part d’aquest projecte. El conveni, que tindrà una durada d’un any, permet garantir l’alimentació de nens i nenes de famílies amb dificultats econòmiques durant les vacances escolars. El projecte ‘Cap nen/a sense àpat’ és una iniciativa de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp que es va posar en marxa a l’inici de l’actual legislatura.

El projecte, segons recorda el regidor d’Educació i Serveis Socials Enrique López, està dotat de 20.000 euros aportats per l’Ajuntament de Mont-roig del Camp en el 77% i a partir d’ara amb l’aportació de l’entitat bancària del 23% del total. Aquesta campanya serveix per garantir una correcta nutrició als períodes extraescolars ja que les beques del Consell Comarcal del Baix Camp només afecten al període escolar. Amb aquesta campanya, al voltant de 120 nens i nenes del municipi han pogut gaudir d’aquest servei de menjador en la temporada d’estiu i també a les vacances de Setmana Santa i Nadal.

Comparteix aquest article