L’Oficina d’Habitatge del Baix Camp es desplaçarà a Miami Platja per atendre als interessats

L’Oficina d’Habitatge del Baix Camp es desplaçarà a Miami Platja per atendre als interessats

Oficina habitatge

L’Oficina de l’Habitatge es desplaçarà al municipi

La col·laboració entre el Consell Comarcal i l’Ajuntament permetrà descentralitzar la borsa de mediació per al lloguer social, la gestió de les ajudes per al lloguer i les inscripcions al Registre d’Habitatges de Protecció Oficial, entre d’altres

La col·laboració entre el Consell Comarcal del Baix Camp i l’Ajuntament de Mont-roig del Camp permetrà descentralitzar el sistema de mediació per al lloguer social i apropar aquest servei a la ciutadania. En aquest sentit, les persones interessades poden fer la sol·licitud al departament de Serveis Socials del consistori, que serà l’encarregat de gestionar el desplaçament de l’Oficina d’Habitatge del Baix Camp a Miami Platja.

La Borsa de Mediació per al lloguer social és un dels serveis gratuïts de l’Oficina d’Habitatge que té l’objectiu d’incrementar l’oferta de lloguer a preus moderats a la comarca. Aquesta borsa es nodreix d’habitatges nous o existents del mercat lliure que estan desocupats. L’Oficina Local d’Habitatge es fa càrrec de la tramitació, gestió i redacció dels contractes. Durant tot el temps que l’habitatge està llogat es garanteix informació i assessorament a propietaris i llogater, així com el seguiment de la relació contractual i del bon ús de l’habitatge.

D’altra banda, l’Oficina d’Habitatge del Baix Camp també s’ocupa de la tramitació de les cèdules de segona ocupació de tota la comarca, a més dels programes socials en l’habitatge que consisteixen en la gestió de les ajudes per al lloguer, les ajudes d’urgència social  (per impagaments puntuals) i les inscripcions al Registre de l’Habitatge de Protecció Oficial.

Per tant, des d’ara, totes aquelles persones interessades en llogar els seus immobles, en optar a un lloguer social o bé que necessiten ajudes, podran fer les gestions que ofereix l’Oficina d’Habitatge del Baix Camp des de les oficines de Serveis Socials del municipi.

Més informació: Oficina comarcal de l’Habitatge 

Comparteix aquest article