L’Òpera a la Plaça i el concert Moments obriran la temporada cultural d’estiu al municipi

L’Òpera a la Plaça i el concert Moments obriran la temporada cultural d’estiu al municipi

  • Torna el cicle Sons de Nit a l’Ermita de la Mare de Déu de la Roca amb 4 concerts
  • Hi haurà controls d’aforament i caldrà reservar prèviament les entrades, que seran gratuïtes

El Departament de Cultura de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp ha programat diversos espectacles musicals perquè grans i petits en gaudeixin durant l’estiu.

La programació s’encetarà amb la projecció de l’òpera La Traviata, que tindrà lloc el dia 25 de juny a les 22.00 de la nit a la Plaça Mossèn Gaieta Ivern. La projecció d’aquesta òpera substitueix la retransmissió en directe del Liceu a la fresca, que degut a la pandèmia aquest any el Gran Teatre del Liceu ha decidit no celebrar.

La programació continuarà el divendres 2 de juliol a les 22.00h de la nit al Parc de les Oliveres de Miami Platja amb l’artista local Núria Esquius que oferirà el concert titulat “Moments”. “Moments” són peces de musical, pop, cançó espanyola, tango i d’altres gèneres. En aquest concert Núria Esquius també presentarà les seves primeres composicions, arranjades pel pianista Jorge Varela, que l’acompanyarà en la vetllada.

Torna el cicle Sons de nit al paratge de l’Ermita Mare de Déu de la Roca

Aquest any també torna el cicle musical Sons de nit a l’Ermita Mare de Déu de la Roca. El dissabte, 10 de juliol tindrà lloc el concert del pianista Lluís Capdevila que instal·larà un piano de cua a la plaça de l’Ermita per interpretar el seu disc Ètim. El següent concert del cicle tindrà lloc el dissabte, 21 d’agost, quan el grup Medea, un duet acústic de pianista i cantant femenina, oferirà temes de blues, jazz i soul.

A l’Ermita també hi trobarem els Petits Sons de nit. El diumenge, 11 de juliol, la Cia. Jomeloguisojomelocomo oferirà l’espectacle familiar La volta al món en uns quants contes. I finalment, el dia 22 d’agost, es podrà veure l’espectacle El Confinament de la Laura de Jordi Carré, un espectacle multidisciplinari on amb el teatre, la dansa i la música en directe, el Jordi i la seva filla, explicaran el confinament des de l’òptica de les arts escèniques, amb la música com a principal protagonista.

L’horari dels Sons de nit serà a les 22.00h i els Petits Sons de nit a les 19.30h.

Per assistir com a públic als espectacles caldrà reservar anticipadament les entrades, que seran gratuïtes, a través del correu electrònic del Departament de Cultura a cultura@mont-roig.cat (indicant noms i cognoms i telèfon de totes les persones) o bé presencialment a la Casa de Cultura de Mont-roig i al Polivalent de Miami Platja, de dilluns a divendres, de 9.00h a 13.00h.

A més a més, en el marc de la programació cultural d’estiu també es podrà gaudir, el dissabte, 17 de juliol, del concert del basc Iñaki Plaza en el marc del XIV Cap de Setmana Diatònic, organitzat per Guillem Anguera i l’Associació de Veïns Muntanya Roja. Aquest any el Cap de Setmana Diatònic canvia d’espai per poder oferir més aforament, davant de les restriccions de la Covid19, i es trasllada de l’Ermita al Parc Maria Martori de Mont-roig. Podeu trobar més informació al perfil @capdesetmanadiatonic a Instragram i Facebook.

Comparteix aquest article