Marina Nolla és la nova pubilla de Mont-roig del Camp

Marina Nolla és la nova pubilla de Mont-roig del Camp

Maria Jiménez i Vanila Sales van ser escollides dames d’honorPubilla sortint, pubilla entrant i dames d'honor

Marina Nolla Panisello, en representació de l’Associació de Veïns del Barri de Baix,  ha estat escollida Pubilla 2015 de Mont-roig del Camp. En el transcurs de l’acte d’elecció, celebrat el passat dissabte al poliesportiu municipal, la pubilla sortint Júlia Alabart va ser l’encarregada de pronunciar el nom de la nova pubilla. Per altra banda, Maria Jiménez, en representació del Club de Patinatge de Mont-roig va ser escollida primera dama d’honor, mentre que Vanila Sales, representant l’Associació de Caçadors “La Providència”, va ser nombrada segona dama d’honor.

En aquesta edició s’hi van presentar un total de 18 noies de diverses entitats i col·lectius del municipi. Durant l’acte també es van donar a conèixer els dos hereus escollits per l’Institut i per l’Escola Mare de Déu de la Roca, així com la pubilla infantil.

Diumenge, a la Casa de Cultura Agustí Sardà va tenir lloc la recepció a les pubilles i hereus. Les autoritats locals van fer entrega d’un ram de ginestes a tots i totes les participants. L’acte va finalitzar amb una fotografia de família. A continuació, les pubilles, hereus i autoritats, acompanyats per la Colla Gegantera dels Sis Carrers i els Grallers de Mont-roig van iniciar el seguici cap a l’església Sant Miquel Arcàngel.

Després de missa va tenir lloc un aperitiu popular en benefici de la Lliga Contra el Càncer. Ja a la tarda, a partir de les 6, la Unió de Dones va organitzar una desfilada de moda també per recaptar fons per la Lliga Contra el Càncer.

Imatge portada

2015_05_18_eleccio_de_la_pubilla_157.jpg

Emails enviats
Dilluns 18 de Maig del 2015 a les 13:05 – Agència Catalana de Noticies (ACN) – Camp de Tarragona (campdetarragona@acn.cat), Agència EFE – Tarragona (tarragona@efe.es), Esther CELMA (EFE) (esther.redacta@gmail.com), Agència Europa Press – Catalunya (catalunya@europapress.es), La Xarxa (informatius@laxarxa.com), Anna ZAERA (SURT DE CASA) (anna.zaera@surtdecasa.cat), Canal Reus TV – Informatius (informatius@canalreustv.com), Canal Reus TV – Programes (programes@canalreustv.com), TV VANDELLÒS (tvv@vandellos-hospitalet.cat), TV3 – Tarragona (tv3tarragona@tv3.cat), TVE Tarragona (tarragona.b.tve@rtve.es), Costadiari.cat – Elisabeth (esarraseca@gmail.com), Costadiari.cat (info@costadiari.cat), Costadiari.cat – Ariadna (a.escodapadilla@gmail.com), REUS DIGITAL (redaccio@reusdigital.cat), REUS DIRECTE (reusdirecte@reusdirecte.com), REUS DIRECTE Redacció (redaccio@reusdirecte.com), Costa Magazine (agencia@mediatica.net), El Ressó (info@pedrasecamont-roig.com), El Traginer (traginer@pucom.biz), Miquel Beatet (mabeatet@hotmail.com), Diari de Tarragona – Adriana Escoda (aescoda@diaridetarragona.com), Diari de Tarragona – Costa (costa@diaridetarragona.com), Diari de Tarragona – Javier Díaz (jdiaz@diaridetarragona.com), Diari de Tarragona – Mònica Just (mjust@diaridetarragona.com), Diari de Tarragona – Oficina Reus (reus@diaridetarragona.com), El Punt – Azahara Palomares (apalomares@elpuntavui.cat), El Punt – Oficina territorial (tarragona@elpuntavui.cat), Guia de Reus (guia@bonaimatge.es), Més Tarragona – Especials (Laura Gómez) (especials@mestarragona.com), Més Tarragona – Redacció (redaccio@mestarragona.com), Més Tarragona – Sílvia jimenez (jimenez@mestarragona.com), El Mundo – Cultura (cultura@elmundo.es), El País – Catalunya (catalunya@elpais.es), El País – Redacció digital (redacciondigital@elpais.es), La Vanguardia – Oriol Margalef (margalef76@gmail.com), La Vanguardia – Revista Què fem? – Rita Pere (rpere@prismapublicaciones.com), RAC 1 + La Vanguardia (Esteve Giralt) (estevegiralt@gmail.com), Cadena Ser – Reus (reus@cadenaser.com), Catalunya Ràdio – Tarragona (Ricard Boigues) (informatiustarragona@catradio.cat), COM ràdio – Montse Huguet (mhuguet@comradio.com), COM ràdio – Virtu Moron (vmoron@comradio.com), COPE – Tarragona (tarragona@cadenacope.net), ONDA CERO – Informatius (informatius@ondacero.es), RÀDIO HOSPITALET I VANDELLÒS (radio@vandellos-hospitalet.cat), TARRAGONA RÀDIO (redaccio@tarragonaradio.cat)

Comparteix aquest article