El Mercat Trastos Fora torna aquest mes de desembre

El Mercat Trastos Fora torna aquest mes de desembre

El Mercat Trastos Fora realitzat el mes passat a Miami Platja

El Mercat Trastos Fora realitzat el mes passat a Miami Platja

El Mercat Trastos Fora realitzat el mes passat a Mont-roig del Camp

El Mercat Trastos Fora realitzat el mes passat a Mont-roig del Camp

  • L’activitat és gratuïta i està oberta a tothom. Per poder vendre els objectes que no utilitzem és necessari inscriure’s

Posar a la venda tot allò que ja no fem servir és possible durant el mes de desembre a través del Mercat Trastos Fora. L’objectiu d’aquesta activitat, que es realitza de forma periòdica cada mes, és comprar objectes de segona mà i donar-los-hi una segona oportunitat. Es tracta d’una proposta que forma part de la campanya de Foment del reciclatge, reducció de residus i reutilització que duu a terme l’Ajuntament de Mont-roig del Camp i en la qual tothom que hi vulgui pot participar posant a la venda el material que no utilitza.

Com és habitual en cada mes, el mercat es realitzarà el segon dissabte de desembre a Mont-roig del Camp i el tercer a  Miami Platja. Per tant, aquest mercat d’objectes usats o fets amb material reciclat es realitzarà el pròxim dissabte 10 de desembre de 9 a 14 hores a la Pista d’Estiu del carrer Aureli Escarré de Mont-roig del Camp. Les paradetes també tindran el seu espai al carrer Sòria de Miami Platja el següent dissabte, 17 de desembre, en horari de 15 a 20 hores.

La participació és gratuïta i oberta a tothom. Es pot fer de manera individual o en representació d’una entitat o associació. Per poder vendre aquests objectes, és necessari fer la inscripció. Per aquest motiu, tots els interessats cal que enviïn un correu electrònic a malfanjarin@mont-roig.com.

trastosfora_cartell_10-desembre-2016_mont-roigtrastosfora_cartell-17-desembre-2016_miami-002

Comparteix aquest article