El Mercat Trastos Fora torna a realitzar-se aquest mes de febrer

El Mercat Trastos Fora torna a realitzar-se aquest mes de febrer

  • L’activitat tindrà lloc demà, dissabte 11 de febrer, a Mont-roig del Camp i el pròxim dissabte 18 de febrer a Miami Platja. Es tracta d’una proposta gratuïta i oberta a tothom. Per participar i vendre els objectes que ja no utilitzem només cal inscriure’s.

Una vegada més torna el Mercat Trastos Fora, una activitat gratuïta que permet posar a la venda tot allò que ja no fem servir. Durant el mes de febrer, els interessats podran posar la seva paradeta amb material de segona mà. L’objectiu de la proposta és que es puguin comprar objectes que han deixat d’utilitzar-se per donar-los-hi una segona oportunitat. L’activitat forma part de la campanya de Foment del reciclatge, reducció de residus i reutilització de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp.

El mercat, que es realitza de forma periòdica cada mes, tindrà lloc el segon dissabte de febrer a Mont-roig del Camp i el tercer a Miami Platja. Així, es realitzarà demà, dissabte 11 de febrer, de 9 a 14 hores al carrer d’Aureli Escarré, davant del poliesportiu de Mont-roig del Camp, i el pròxim dissabte 18 de febrer de 15 a 20 hores al carrer de Sòria de Miami Platja.

La participació és gratuïta i oberta a tothom. Es pot fer de manera individual o en representació d’una entitat o associació. Per poder vendre aquests objectes, és necessari fer la inscripció. Per aquest motiu, tots els interessats cal que enviïn un correu electrònic a malfanjarin@mont-roig.com.

Comparteix aquest article