Més de 400 persones participen a la primera Festa de la Gent Gran

Més de 400 persones participen a la primera Festa de la Gent Gran

  • Bon ambient i diversió en una jornada que va aplegar als avis i àvies de tot el municipi

Primera Festa de la Gent Gran

Bona companyia i molta diversió a la primera Festa de la Gent Gran celebrada el passat divendres 26 de maig. Més de 400 persones van participar a la iniciativa, organitzada per l’Ajuntament de Mont-roig del Camp, que tenia per objectiu reunir als avis i àvies de tot el municipi, majors de 70 anys, en una jornada de germanor.

Diversos autobusos els van passar a recollir per portar-los fins al càmping La Torre del Sol on es va desenvolupar la Festa. La celebració va començar amb l’acte de recepció i benvinguda.

La presidenta del Casal d’Avis Sant Jaume de Miami Platja, Miracle Fumanal va parlar de la satisfacció de poder treballar per la gent gran, una tasca que espera poder fer durant molt de temps. D’altra banda, Josep Maria Martí, president de l’Associació Local de jubilats i pensionistes de Mont-roig, visiblement emocionat, va destacar que aquesta és una iniciativa molt bonica i una molt bona oportunitat perquè la gent gran dels dos nuclis pugui compartir un dia junts i relacionar-se.

Tots dos van parlar després que el regidor d’Acció social i Gent Gran Enrique López els convidés a dirigir unes paraules a l’auditori. Seguidament López va agrair la feina magnífica que es fa des dels casals i va animar a tots els assistents a oblidar-se de tot i a gaudir del dia, que era l’objectiu d’aquesta gran festa.

Per la seva banda l’alcalde de Mont-roig del Camp, Fran Morancho va dir que “la gent gran és tan important que cap gest, com aquesta festa, és suficient per tornar-los-hi tot el que ells ens han donat”.

A més de l’alcalde i el regidor també van voler compartir aquesta jornada amb els avis i àvies els regidors del govern Vicente Pérez, Yolanda Pérez, Ferran Pellicer, Núria Esquius, Ángel Redondo i els regidors de la oposició Francisco Chamizo, Annabel Garcia i Irene Aragonès.

La gran Festa de la Gent gran va comptar amb la col·laboració del càmping La Torre del Sol. Després de l’acte de benvinguda, els participants van poder visitar les instal·lacions d’un dels millors càmpings del municipi. Molts d’ells no havien estat mai un equipament d’aquestes característiques i d’altres van poder observar l’evolució que han tingut aquests establiments amb els anys.

Després de la visita animada i del dinar de germanor, a base de paella, els avis i àvies van poder gaudir d’una sessió de ball.

GALERIA DE FOTOS

Comparteix aquest article