Més dies i activitats per gaudir del cicle de terror Pànic

Més dies i activitats per gaudir del cicle de terror Pànic

  • Una gimcana Cluedo, per resoldre un assassinat, és una de les novetats de l’exitós programa d’activitats del departament de Joventut
  • L’esperat Passatge del Terror se celebrarà els dies 19, 20 i 21 d’octubre

Programació Pànic 2018

La participació que hi ha hagut a les primeres activitats del cicle de terror Pànic, que cada any organitza el departament de Joventut de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp, ja fa preveure que la iniciativa tornarà a ser un èxit entre els joves del municipi. La programació del Pànic 2018, que ha començat aquest mes de setembre i s’allargarà fins al 10 de novembre, amplia el nombre de propostes relacionades amb el misteri, el terror i la por.

En aquesta edició, com a novetat, es donarà vida al joc de taula “Cluedo”, on els joves participants hauran de ser capaços de resoldre un misteriós assassinat. L’activitat tindrà lloc el pròxim 28 de setembre, coincidint amb la festa major de Sant Miquel. Una altra activitat que es renova és el Mont-roig Misteriós que aquest any es realitzarà amb la incorporació de nous escenaris, amb la col·laboració del grup de teatre El Xuts que s’encarregarà de donar-los vida a través d’històries terrorífiques.

Durant els més de 2 mesos de programació no hi faltaran algunes de les propostes ja consolidades com el maquillatge de terror, el taller de cuina zombi, el taller DIY i l’exitós Passatge del Terror que se celebrarà els dies 19, 20 i 21 d’octubre de 18 h a 21 h al Casal de Joves K1 de Mont-roig. A més, la sessió del dissabte s’allargarà fins a dos quarts de deu de la nit per tal de donar cabuda a la gran afluència de públic que cada any es produeix amb aquesta iniciativa. Es tracta d’un dels actes més esperats i amb més èxit que organitza el departament de Joventut i que involucra a desenes de joves en la seva preparació i posada en escena. L’entrada és gratuïta i s’organitzen autobusos per tal que els joves de Miami Platja hi puguin assistir.

Finalment en el marc del Tok’l2 i relacionades amb aquesta temàtica es realitzaran dues sortides, una d’elles a Port Aventura, coincidint amb la programació especial de terror que el parc ofereix en aquestes dates i una sessió en un Mistery Room a mitjans de novembre, en què els joves hauran d’esbrinar pistes i misteris per sortir d’una casa encantada. Paral·lelament s’organitza un concurs d’Instagram a través del qual els participants poden guanyar samarretes del Pànic 2018 i entrades a Port Aventura Park.

Bases Concurs Instagram Pànic18

Comparteix aquest article