Miami Platja surt a córrer en la IV CremaTorrons i posa el seu gra de sorra solidari en la lluita contra l’esclerosi múltiple

· Els atletes David Martínez, Jorge de Andrés, Sandra Pellicer i Marta Paulino s’emporten els primers premis de la cursa popular i solidària que va reunir 350 atletes.

Els atletes David Martínez (Palma de Mallorca) amb 34’06’’ i Sandra Pellicer (Amposta) amb 45’36’’ a la cursa de 10km, i el tarragoní Jorge de Andrés 18’19’’ i Marta Paulino (Camarles) amb 20’38’’ en la de 5km es van emportar la victòria a la quarta edició de la cursa solidària Crema Torrons de Miami Platja, en aquesta ocasió a favor de la Fundació Esclerosi Múltiple de Tarragona. Aquesta és una competició que impulsa l’Ajuntament de Mont-roig del Camp, amb el suport tècnic de Naturtime Events, com a punt i final de les festes nadalenques del municipiEnguany la cursa va conservar els dos recorreguts al costat del mar, 5 i 10 quilòmetres totalment planers, passant pel Passeig Marítim i la zona de les cales de Miami Platja, un entorn fabulós per la pràctica de l’atletisme popular. La vessant solidària, aconseguida a través dels dorsals i diverses activitats complementàries, es va tancar amb una recaptació de 1.500 euros que es lliuraran a la Fundació Esclerosi Múltiple de Tarragona.

A la cursa dels 10km el podi va ser completat per Carles Nadal (La Masó) amb 35’33’’ i Albert Roca (Reus) amb 35’42’’. En categoria femenina la vendrellenca Fermina Garrido va quedar segona amb 46’39’’ i el podi el va tancar Tere Escoda (l’Ametlla de Mar) amb 46’42’’.

A la cursa de 5km, Aitor Novillo de Salou amb 18’39’’ va ocupar el segon lloc del podi masculí, mentre que el tercer va ser Guillem Bujosa (Castellvell del Camp) amb 18’50’’. En dones la segona plaça va ser per Nuria Ramos (l’Hospitalet de Llobregat) amb 20’58’’ i va tancar el podi Carme Ferre (Tarragona) amb 23 minuts justos.

Un dels protagonistes d’aquesta quarta edició va ser el vent, que va dificultar les tasques organitzatives de la cursa i la festa solidària, que va obligar a anul·lar els inflables. Però es van poder dur a terme altres accions com el bar, el mercat solidari i la masterclass de zumba.

Finalment van ser 350 els corredors de totes les edats que van participar en la cursa popular, 311 corredors entre les dues categories i 40 nens i nenes a la cursa infantil. Aquesta quarta edició de la CremaTorrons consolida la participació d’altres edicions i ja es situa al calendari esportiu com un clàssic de Nadal.