Missatge institucional de l’alcalde Fran Morancho

Missatge institucional de l’alcalde Fran Morancho

  • L’Alcalde de Mont-roig del Camp dirigeix unes paraules a la ciutadania, quan es compleix un any de la declaració d’estat d’alarma per la pandèmia de la Covid19

Aquest diumenge, 13 de març, s’ha complert una any de la declaració de l’estat d’alarma davant la propagació de la pandèmia de la Covid19. Una pandèmia que ha capgirat la vida de tota la població i ha deixat una greu crisi sanitària, econòmica i social. Per aquest motiu, l’alcalde Fran Morancho ha emès un missatge institucional per adreçar unes paraules a tots els veïns i veïnes. A través d’aquest missatge, Morancho fa balanç dels darrers mesos, agraeix el comportament de tota la ciutadania davant de la difícil situació que ha comportat la pandèmia i la felicita perquè “en una gran majoria heu demostrat respecte, civisme, solidaritat, i molta paciència davant les restriccions”.

L’Alcalde també explica com la manera de treballar de l’Ajuntament s’ha hagut d’adaptar a les noves circumstàncies i com els acords presos amb tots els grups polítics, com el Pacte de Municipi per la Reconstrucció social i econòmica, s’han implementat de forma que “han suposat més ajudes per a les famílies, més ajudes a l’empresariat local, més suport a la gent gran, i, sobretot, responsabilitat en la despesa pública”. També ha destacat que hi ha hagut decisions controvertides com la no celebració de festes i actes populars però que s’han vist com a necessàries per protegir la salut de la població i continuar mantenint uns índexs de contagi baixos al municipi.

Finalment, Morancho, acaba el seu missatge animant a fer un darrer esforç en aquest compte enrere, encoratjant a tots els veïns i veïnes per aguantar en aquest tram final i demanant “que seguim sent responsables, i que seguim fent pinya amb la gent i les empreses del nostre municipi”.

Podeu recuperar el missatge institucional de l’alcade Fran Morancho en el següent enllaç.

Comparteix aquest article