Mont-roig estrena nova zona de jocs infantils al costat de l’escola Mare de Déu de la Roca

Mont-roig estrena nova zona de jocs infantils al costat de l’escola Mare de Déu de la Roca

  • L’espai s’ha arranjat mitjançant la pavimentació de la vorera i la instal·lació de mobiliari urbà, entre d’altres actuacions
  • Tres àrees infantils del municipi disposen de jocs accessibles i adaptats

Mont-roig del Camp compta, des de fa uns dies, amb una nova zona de jocs infantils ubicada a la carretera de Colldejou, al costat de l’escola Mare de Déu de la Roca. L’Ajuntament i Nostreserveis han arranjat aquest espai amb la instal·lació d’elements de joc en forma de vaixell, paviment de cautxú de colors i una tanca de colors per delimitar aquesta nova àrea infantil. L’actuació ha contemplat, també, la pavimentació de tota la vorera del costat de l’escola, així com la col·locació de nou mobiliari urbà: bancs, papereres, una font, nou enllumenat i arbrat. A més, s’han eliminat els contenidors d’escombraries soterrats que estaven situats a l’actual zona infantil i s’han reubicat al carrer del costat.

D’altra banda, i mitjançant un acord amb carreteres de la Generalitat, s’han pogut executar les cunetes d’aquest tram i construir un pas elevat que comunica la nova vorera amb l’aparcament de l’ajuntament, aportant seguretat a la zona.

La zona infantil compta amb paviment de cautxú

Els elements instal·lats tenen forma de vaixell

S’ha pavimentat tota la vorera de l’escola Mare de Déu de la Roca

 

 

 

 

 

 

Parcs infantils amb jocs adaptats

Tres dels parcs infantils del municipi compten des de fa uns mesos amb jocs adaptats per a infants amb discapacitat o mobilitat reduïda. Es tracta de gronxadors amb seient integral amb arnès, així com molles adaptades. També s’han adequat rampes d’accés a aquests espais.

Els parcs que disposen de jocs adaptats són: el parc infantil de la platja Cristall de Miami Platja, el parc Maria Martori i el parc del carrer Agustí Sardà de Mont-roig. Les actuacions tenen l’objectiu de convertir les àrees infantils en espais inclusius, accessibles i integradors, a l’abast de tots els nens i nenes.

Zona de jocs adaptats del parc infantil a la Platja Cristall

Els nous elements permeten que tots els nens i nenes puguin gaudir d’aquest espai

 

Comparteix aquest article