Mont-roig i Miami Platja esperen un Carnaval amb una gran participació

Mont-roig i Miami Platja esperen un Carnaval amb una gran participació

  • Els principals actes tindran lloc els dies 17 i 18 de febrer amb els Ball de Parelles, les rues i el Concurs de Carrosses i Comparses

Mont-roig i Miami Platja viuran el cap de setmana del 17 i 18 de febrer els principals actes del Carnaval, que s’espera que tingui una gran participació. El programa inclou les rues infantils i d’adults de dissabte, però també altres propostes per aconseguir la màxima participació de tots els públics.

Els actes de Carnaval 2023 començaran, a Mont-roig, la nit del divendres 17 de febrer amb el Ball de parelles a càrrec del Quartet Parfills al Poliesportiu Municipal. En aquesta ocasió, el bar anirà a càrrec dels kintus/es 2023. L’endemà tindrà lloc la rua infantil, a partir de dos quarts de cinc de la tarda, amb la concentració a l’avinguda Catalunya, trenta minuts abans, i un recorregut pels carrers Vinyols, Avinguda Reus, Agustí Sardà, Indústria i Aureli M. Escarré.  En acabar, el Poliesportiu acollirà el ball infantil de disfresses amb música i personatges de les sèries de televisió. També es repartirà coca amb xocolata per a la mainada.

A les 22.30h, està previst que comenci la rua d’adults que es durà a terme pel mateix recorregut de la tarda (arribada de colles 30 minuts abans). Posteriorment es podrà gaudir d’un ball de disfresses amb animació, dj’s i el lliurament dels premis del Concurs de Carrosses i Comparses a la mitja part.

La Sardinada popular, del dimarts 21 de febrer a partir de les 20 h a l’aparcament de la Casa de Cultura, clourà els actes de carnaval a Mont-roig.

Carnaval a Miami Platja

El ball de disfresses amb animació infantil al poliesportiu donarà el tret de sortida, el divendres 17 de febrer a les 17 h, als actes de carnaval de Miami platja. En aquesta ocasió, el servei de bar anirà a càrrec de l’AFA de l’Escola Marcel·lí Esquis. L’endemà, a partir de les 18 h els participats de la rua es concentraran a la plaça de Tarragona per començar un recorregut que els portarà, mitja hora més tard, per l’avinguda Barcelona fins a arribar al centre comercial l’Illa. En arribar, hi haurà el V Miamodromo amb els balls d’exhibició per part de les comparses i carrosses participants. També es repartirà coca amb xocolata per la mainada.

A partir de les 21 h tindrà lloc el sopar de carmanyola amb música ambient al Poliesportiu Municipal i tot seguit, ball amb el grup Mr. Highland i lliurament dels premis del concurs de Carrosses i Comparses, a la mitja part. La festa s’acabarà després de l’actuació de diversos dj’s.

Descarrega’t el PDF amb el  programa sencer en aquest enllaç. 

Inscripcions rues de carnaval

Cal recordar que totes les colles que vulguin participar a les rues de carnaval de Mont-roig i de Miami Platja, ja sigui en format carrossa o comparsa, s’han d’inscriure a través de la Seu electrònica de l’Ajuntament o bé a les OMAC’s.

D’aquesta forma, podran participar també al concurs que s’organitza. Així, el jurat del concurs escollirà els tres primers classificats en la categoria de carrosses, que es repartiran 300, 200 i 100 euros respectivament, i també en la categoria de comparsa, amb 200, 150 i 50 euros, pel primer, segon i tercer lloc.

Les bases del concurs estan penjades al web municipal en aquest enllaç: https://mont-roig.cat/wp-content/uploads/Bases-especifiques-Concurs-de-la-Rua-de-Carnaval-2023-1.pdf

Inscripcions a través de la seu electrònica a:

https://mont-roig.eadministracio.cat/catalog/t/a35f7aaf-4aea-42ab-94bf-052d26428be0

Comparteix aquest article