Mont-roig i Miami Platja celebren la VIII edició de les Jornades Gastronòmiques de l’Arròs de Tardor
- Aquest divendres 4 d’octubre, cinc restaurants oferiran una degustació especial per només 4 €, donant el tret de sortida a unes jornades que combinen l’arròs amb els millors productes de temporada fins al 20 d’octubre.
Arriba la tardor, i amb ella, la VIII edició de les Jornades Gastronòmiques de la Cuina de l’Arròs de Tardor, que se celebraran a Mont-roig i Miami Platja del 4 al 20 d’octubre. Aquesta cita anual, que organitza Mont-roig Miami Turisme, és una oportunitat única per gaudir de l’arròs, un dels pilars de la gastronomia local, combinat amb productes de temporada que omplen de sabor i color les taules dels restaurants participants.
Aquest any, 10 establiments del municipi participen en aquestes jornades culinàries, oferint plats d’arròs creats específicament per a l’ocasió. A més, com a tret de sortida, aquest divendres 4 d’octubre, de 19 a 22 h, cinc restaurants oferiran una degustació i maridatge dels seus plats per només 4 €. Els establiments participants en aquesta degustació són:
- Can Ramon: Arròs d’ànec amb trompetes de la mort
- El Mosset: Arròs melós de llagostins amb sípia i bolets de temporada
- La Tasca d’en Joan: Arròs de rap i bolets
- Maykao: Arròs negre amb calamar
- Plats & Co: Arròs amb bolets i cruixent de garrí
Els restaurants participants al llarg de les Jornades són: Balmar, Can Ramon, Casablanca Cristal, Eclipse, El Mosset, Ginger Café, La Tasca d’en Joan, La Riviera, Maykao i Plats & Co, oferint menús i plats amb preus que s’ajusten a diferents gustos i pressupostos.
A més, Mont-roig Miami Turisme organitza un concurs a Instagram (@montroigmiamiturisme) del 30 de setembre al 7 d’octubre, on els participants tindran l’oportunitat de guanyar 10 àpats per a dues persones en diversos restaurants. Les bases del concurs es poden consultar a través del web oficial de Mont-roig Miami Turisme o al perfil d’Instagram.
Aquestes jornades són una ocasió especial per gaudir de la cuina de proximitat i de la riquesa dels productes de tardor, amb propostes gastronòmiques que marquen el calendari culinari del municipi.
Descarrega’t el programa complet de les jornades en aquest pdf.