Mont-roig i Miami Platja commemoraran el Dia Internacional de la Dona amb una dotzena d’activitats

Mont-roig i Miami Platja commemoraran el Dia Internacional de la Dona amb una dotzena d’activitats

  • Programa 8 de març 2023

    Teatre, música, xerrades, tallers, una trobada de dones emprenedores i la lectura del manifest institucional formen part de la programació que va del 4 al 24 de març

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp enfoca, de nou, la celebració del 8 de març, Dia Internacional de les Dones, amb un programa d’actes formats per una dotzena d’activitats que es faran del 4 al 24 de març.

El programa del 8 de març, que ha coordinat la regidoria de Polítiques d’Igualtat i de les Dones,  es presenta com una proposta transversal que acull activitats per fomentar la igualtat entre tota la ciutadania.

Cal destacar l’espectacle musical el dissabte 4 de març al Casal de Joves k1 titulat La cupletista, amb la cantant i actriu Núria Esquius i el pianista Jorge Varela i la comèdia irreverent Elles, de la Melancòlica, el dia 12 de març al Centre Polivalent de Miami Platja.

El més petits tindran una sessió de contes de color violeta a càrrec d’En Clau de Clown a la Biblioteca Joan Miró el dia 6 de març i l’espectacle Ningú més que l’altre, amb Raig de Sol Contes a la Biblioteca Miramar el 9 de març.  Els escolars de primer de primària podran gaudir el 7 de març de Les pirates de Terra Endins, amb la Companyia Sgratta.

Per la seva banda, els i les joves podran participar en un taller del Departament de Joventut per realitzar una tote bag reivindicativa el dia 7 de març a l’Espai K1 de Mont-roig i l’endemà al Centre Polivalent de Miami Platja.

A la programació també hi haurà un taller de risoteràpia amb Ana Isabel Pérez a la Casa de Cultura de Mont-roig o una xerrada a la Biblioteca Miramar a càrrec d’Alba Sant Buscallà i Àfrica Ratés al voltant de la psicologia i la violència envers les dones. L’Associació Deixa’t abraçar organitza també un taller de Biodansa el dia 9 de març a càrrec d’Uma Zuasti a la Casa de Cultura de Mont-roig.

Pel que fa a la lectura del manifest institucional del 8 de març, aquest anirà a càrrec dels regidors i regidores de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp i tindrà lloc el mateix 8 de març, minuts abans d’iniciar-se el Ple municipal, previst a les 13 h a la Casa de Cultura de Mont-roig.

Completa el programa d’actes una nova edició de la Trobada de Dones Empresàries i Directives, que organitza la regidoria d’Impuls Econòmic, i que comptarà el 24 de març amb un berenar networking amb Núria Ríos, consultora de màrqueting i fundadora de Masterheart comunitat de dones emprenedores i un sopar. En aquest cas cal inscriure’s a promocio@mont-roig.cat o al 977 17 25 27.

Descarrega’t la programació sencera en aquest enllaç.

 

Comparteix aquest article