Mont-roig Miami Turisme es promociona a Andorra

Mont-roig Miami Turisme es promociona a Andorra

Mont-roig Miami Turisme es promociona a Andorra Cada dia es sortejaran estades de cap de setmana i àpats a restaurants del municipi

Fidelitzar el mercat andorrà i donar-li a conèixer les novetats de l’oferta turística del municipi. Amb aquest objectiu Mont-roig Miami Turisme estarà present aquest cap de setmana a la 37ena Fira d’Andorra la Vella.  

El certamen, que es celebrarà els dies 23, 24 i 25 d’octubre, és una de les principals fires de l’àmbit pirinenc. És també aparador de noves tendències i propostes turístiques, d’oci i lleure personal, així com punt de trobada dels amants de l’esport i la vida sana i activa. En l’edició anterior hi van participar 192 expositors i va rebre més de 65.000 visitants.

A tots ells i als andorrans que habitualment visiten el municipi, Mont-roig Miami Turisme els convidarà a passar pel seu estand i a participar dels diversos sortejos que s’organitzaran durant el certamen. A l’estand hi trobaran les butlletes per participar al sortejos d’un cap de setmana en un bungalow, d’entrades a Port Aventura i d’àpats a restaurants del municipi, tot per a 4 persones. Els sortejos es repetiran els tres dies de fira.

D’altra banda, també s’ha engegat una campanya al Facebook. En aquest cas cal ser fan de la pàgina de Mont-roig Miami Turisme i respondre a la pregunta “Perquè t’agradaria guanyar una estada a Mont-roig Miami?”. El comentari més original s’endurà un cap de setmana en un apartament del municipi, per a 4 persones, durant els mesos de maig i juny del 2016 i un àpat per a 2 persones. El guanyador/a es donarà a conèixer el dimarts 27 d’octubre a través de la mateixa xarxa social.  

A més, en aquesta edició s’han ampliat les dimensions de l’estand, de tal manera que els nens i nens podran pintar una bossa infantil al mateix temps que els pares i mares s’informen i descobreixen els atractius del municipi.

Les famílies són les protagonistes de totes les accions promocionals engegades ja que aquest és el principal perfil de turista andorrà que visita el municipi. Es tracta d’un tipus de visitant que realitza estades curtes o d’estiu i que és amant del turisme gastronòmic i de les activitats esportives a l’aire lliure. Arriben amb vehicle propi i s’allotgen principalment en càmpings, apartaments turístics o fins i tot en segones residències. 

Imatge portada

dsc00519.jpg

Comparteix aquest article