Mont-roig Miami Turisme promociona els seus atractius al Salon du Tourisme Mahana de Lyon

Mont-roig Miami Turisme promociona els seus atractius al Salon du Tourisme Mahana de Lyon

  • El Salon du Tourisme Mahana suposa una referència per al turista francès que busca un destí per passar les seves vacances. Des de demà i fins al 12 de febrer Mont-roig Miami Turisme donarà a conèixer la seva oferta turística a Lyon. A més, ja es poden consultar els productes turístics del municipi al web oficial de la fira.

Mont-roig Miami Turisme promociona un any més els seus atractius França. A partir de demà i fins al diumenge 12 de febrer estarà present a la fira Salon du Tourisme Mahana de la ciutat de Lyon. Sota el paraigües de Turespaña, el municipi tindrà el seu estand al recinte firal Tony Garnier. L’objectiu és transmetre els recursos turístics i reforçar i fidelitzar el mercat francès. Així, els 12 km de litoral, amb les seves 10 platges i 11 cales, caracteritzades per les aigües càlides i cristal·lines, són un dels elements potencials que atrauen el turisme familiar i que, per tant, es donaran a conèixer a la fira.

Una de les accions que s’han previst per convidar als assistents a visitar el municipi  és l’organització de diferents sortejos. Així, podran optar a una estada d’una setmana en una caravana vintage o bé dos caps de setmana, un al càmping Els Prats i l’altre al càmping La Torre Del Sol.

El perfil dels visitants de la fira té una mitja de 57 anys, on el 100% realitza vacances, el 50% de públic inverteix entre 1.000 i 3.000 euros en les seves estades i el 35% del públic gasta més de 3.000 euros. El Salon du Tourisme Mahana està especialitzat en destins, gastronomia, allotjament, lleure, noves tecnologies, entre altres. En l’edició del 2016 va comptar amb 309 expositors i va rebre l’assistència de més de 26.000 visitants. Aquestes dades mostren la rellevància d’aquesta fira que suposa una referència per al turista francès, un dels principals visitants al municipi.

Fins ara, Mont-roig Miami Turisme ha realitzat diverses campanyes de promoció a través de les xarxes socials. També compta amb el seu espai propi al web del Salon du Tourisme Mahana des d’on es poden consultar els diferents productes que s’ofereixen, com el senderisme, el cicloturisme, les activitats en família, el turisme cultural, el centre BTT i les platges.

Comparteix aquest article