Ofrenes florals per commemorar la Diada Nacional de Catalunya

Ofrenes florals per commemorar la Diada Nacional de Catalunya

Programa d’actes 11 de setembre de 2017

S’instal·laran plaques a l’Església Vella de Mont-roig i al Torreó de Miami Platja

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp, amb el consens de tots els grups municipals, ha acordat commemorar institucionalment la Diada Nacional de Catalunya. Per primera vegada, el proper 11 de setembre es farà una ofrena floral a dos punts emblemàtics del municipi com són l’Església Vella de Mont-roig i el Torreó de Miami Platja. En aquests indrets s’hi instal·laran plaques commemoratives i de reconeixement a totes aquelles persones que han lluitat per la llibertat i la democràcia a Catalunya.

Les ofrenes florals comptaran amb l’actuació de la Coral Sant Miquel a Mont-roig i de l’Aula de Música Baptista Nogués a Miami Platja que interpretaran el cant Els Segadors.

Els actes de commemoració de la Diada, que començaran a les 10.00 h a Miami Platja i a les 11.00h a Mont-roig, estan oberts a tots els ciutadans, ciutadanes i entitats que s’hi vulguin sumar o fer les seves pròpies ofrenes florals. A més, comptaran amb una ballada de sardanes a càrrec de les associacions Balls country Linedance Mont-roig Miami i la Rotllana Mont-rogenca.

En finalitzar, a Miami Platja hi haurà un espectacle d’animació infantil i a Mont-roig, la nit del 10 de setembre, un concert de la mà de la formació musical Mel i mató.

Comparteix aquest article