La pastisseria M. Glòria guardonada amb el Premi Nit del Turisme 2017

La pastisseria M. Glòria guardonada amb el Premi Nit del Turisme 2017

  • El municipi comença la temporada amb nous reconeixements com el Segell de Cicloturisme, una nova Bandera Blava i una bandera Ecoplayas
  • L’Alcalde va anunciar que el 2018 es posaran en marxa diversos projectes que contribuiran al posicionament turístic del municipi

Finalistes premi Nit del Turisme 2017

El Premi Nit del Turisme 2017 ha estat per la pastisseria M. Glòria. El guardó és un dels moments destacats de la Nit del Turisme, una gala que és punt de trobada entre el teixit empresarial local i els representants municipals i serveix per presentar les novetats de la temporada turística.

La XVII edició d’aquest certamen, celebrat aquest dijous al vespre al restaurant Les vistes del Club de Golf Bonmont, va reconèixer públicament la pastisseria Maria Glòria per la seva trajectòria professional i la seva remodelació, replantejament i actualització del negoci adaptant-lo a les noves tendències.

Aquest establiment, juntament amb la immobiliària Arenda i Reimund Dietzen eren les 3 candidatures finalistes que optaven al reconeixement, proposat per la Regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp i ratificat per la Junta de Govern Local. El guanyador es va obtenir mitjançat votació dels assistents, persones vinculades directe o indirectament amb el sector turístic del municipi.

Segell de Cicloturisme

La vetllada va començar amb la presentació de la nova campanya de comunicació de Turisme, de la mà de la regidora Yolanda Pérez.  “Mont-roig Miami, la teva casa de vacances” és el nou eslògan i concepte que s’ha desenvolupat per fidelitzar als visitants. Tot plegat tenint en compte el tipus d’oferta majoritària del municipi, càmpings i habitatges d’ús turístic, dos tipus d’establiments que es caracteritzen per tenir un important nombre de repetidors.

La Nit va servir també per donar a conèixer algunes de les novetats amb les que s’enceta la temporada turística. Una d’elles és el Segell de Cicloturisme atorgat per l’Agència Catalana de Turisme just fa un mes. Pérez va parlar també de les banderes blaves i va anunciar que enguany se n’ha aconseguit una de nova per Casa dels Lladres, així com la primera bandera Ecoplayas per l’Estany gelat.

La regidora de Turisme va destacar també altres projectes que s’estan impulsant com la creació del Club de Mar per tal d’ampliar l’oferta i generar afició nàutica al municipi, la Taula de Turisme com una plataforma per millorar i avançar juntament amb el sector, així com el Pla Estratègic de Turisme, que es troba actualment en la fase de diagnosi i que servirà per marcar la línia que cal seguir en aquest àmbit durant els propers anys.

Projectes que permetran posicionar el municipi

Per la seva banda, l’alcalde Fran Morancho va explicar que la millora dels parcs i jardins, la il·luminació, les obres d’asfaltat del passeig Marítim i Mediterrani o la creació d’un carril bici són algunes de les accions que s’estan duent a terme que també serviran per millorar el dia a dia dels visitants i contribuiran al reconeixement del municipi.

Morancho va aprofitar la vetllada per anunciar que el 2018 serà un any important perquè es començaran a recollir els primers fruits del treball d’aquests últims anys.  En aquest sentit va destacar que l’Ajuntament té el compromís de l’Estat per tirar endavant la primera fase del passeig de les Cales. També va dir que es començarà la remodelació de l’avinguda Barcelona.

Un altre projecte important és l’obertura del Mas Miró prevista pel mes d’abril de l’any vinent. L’Alcalde, a més, va informar que el proper 19 de juny, la vicepresidenta del Govern espanyol Soraya Saénz de Santamaria vindrà al municipi a signar un conveni de col·laboració entre l’Estat i la Fundació Mas Miró. Finalment va explicar que el 2018 també serà l’any de la inauguració de l’hotel de Bonmont. Tot plegat, segons va dir, “ha de servir perquè Mont-roig i Miami Platja es posicionin en el lloc que es mereixen”.

Galeria de fotografies

Comparteix aquest article