Període d’inscripcions a l’Aula de Música pel curs 2017/2018

Període d’inscripcions a l’Aula de Música pel curs 2017/2018

Es realitzarà una jornada de portes obertes el 27 de maig

L’Aula de Música Baptista Nogués obre, del 15 de maig al 5 de juny, el període d’inscripcions per al curs 2017/2018. Per tal de donar a conèixer l’oferta del centre es realitzarà una jornada de portes obertes el dissabte 27 de maig, de 10’30 a 11’30h, a la Casa de Cultura de Mont-roig i de 12h a 13h a l’Aula de Música de Miami Platja.

L´Aula de Música ofereix classes de primer cicle i segon cicle (amb llenguatge musical, instrument i cant coral) i el pla lliure per alumnes majors de 14 anys. Els alumnes poden triar entre un ampli ventall d’instruments com el trombó, el saxo, la flauta travessera, el violí i la percussió, a més dels més populars com el piano i la guitarra. L’objectiu del centre és que els seus alumnes gaudeixin, coneguin i experimentin amb la música.

Per aconseguir-ho, a més de les classes ordinàries, es realitzen audicions trimestralment i trobades amb d’altres escoles de música. També s’organitzen concerts d’instruments per potenciar la pràctica en grup, com ara els tradicional concert de Santa Cecília però també per Nadal i Sant Jordi, entre d’altres.

Concert Sant Jordi 2017

Comparteix aquest article