La Policia Local de Mont-roig del Camp ha estat premiada per la seva tasca contra el top manta

La Policia Local de Mont-roig del Camp ha estat premiada per la seva tasca contra el top manta

  • Es valoren les “estratègies de caràcter preventiu, dissuasiu i operatiu, destinades a mitigar el fenomen del top manta”. El sergent cap de la Policia Local de Mont-roig del Camp, Antonio Pacheco, ha recollit el guardó al V Encuentro Nacional de Responsables de Seguridad Local.

El jurat dels “IV Galardones PRO-MUSICAE-AGEDI a las Policías Locales por la Protección de los Derechos de Propiedad intelectual” ha reconegut el treball de la Policia Local de Mont-roig del Camp que, juntament amb els comandaments de les Policies Locals de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant i Cambrils, i Mossos d’Esquadra han creat un grup permanent de treball conjunt per mitigar el fenomen del top manta.

El sergent cap de la Policia Local de Mont-roig del Camp, Antonio Pacheco, ha recollit el guardó al V Encuentro Nacional de Responsables de Seguridad Local, celebrat els dies 26 i 27 de gener a Alcalá de Henares.

El jurat considera que aquesta iniciativa conjunta, “única en el seu gènere en l’àmbit nacional”, suposa un “valuós instrument d’experiència compartida per a intentar aturar el problema de la venda il·legal de productes pirates en la via pública” i que la seva posada en pràctica, durant el període estival en les zones d’influència dels tres municipis, ha comportat “una sensible reducció del nombre de venedors il·legals als carrers i zones d’oci, amb el consegüent benefici per al comerç legal i per a la imatge dels municipis afectats”.

El jurat destaca les reunions mantingudes durant més d’un any per aquest grup on s’han tractat temes significatius com la immigració il·legal o la conscienciació del consumidor sobre les conseqüències negatives i sancionadores de la compra de productes falsificats. Aquests aspectes s’han recollit en un informe en què es detalla la visió policial, oferint vies i estratègies per reduir aquest problema.

Comparteix aquest article