Premis als pessebres més originals, elaborats i amb més valor artístic

Premis als pessebres més originals, elaborats i amb més valor artístic

Cartell Concurs Pessebres

Cartell Concurs de Pessebres

Les inscripcions per participar al Concurs de Pessebres es poden formalitzar des d’avui i fins al 16 de desembre a les OMACS de Mont-roig i Miami Platja

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp torna a organitzar el Concurs de Pessebres. Un certamen que, un any més, té per objectiu potenciar la construcció d’aquest element tan tradicional de les festes nadalenques.

Els pessebres poden estar construïts amb qualsevol material, estil, tècnica i mides. S’han establert fins a 6 premis agrupats en dues categories, la familiar i la infantil. A la categoria familiar s’hi inclouen els pessebres exposats a casa i construïts per adults i joves a partir de 15 anys. En aquesta categoria s’hi estableixen 3 premis: a l’originalitat, al valor artístic i a l’elaboració, cadascun dotats amb 100 euros. Per altra banda, a la categoria infantil s’hi inclouen els pessebres exposats a casa i elaborats per nens i nenes de fins a 14 anys. En aquest cas s’atorgarà un primer premi de 100 euros, un segon de 75 euros i un tercer de 50 euros. Es podran donar dos accèssits, un de 75€ a la categoria familiar i un de 40€ en la categoria infantil, si el Jurat ho considera oportú.

El Jurat passarà a visitar els pessebres dels participants el proper dissabte 19 de desembre, a partir de les 10 del matí. L’acte d’entrega dels premis tindrà lloc el dissabte 2 de gener, a les 18h, a la Casa de Cultura Agustí Sardà. Per participar-hi només cal inscriure’s a les Oficines Municipals d’Atenció al Ciutadà de Mont-roig o de Miami Platja, de dilluns a divendres, de 9h a 14h. El termini d’inscripcions comença avui i finalitza el proper 16 de desembre.

Adjunt trobareu les bases del concurs.

Bases concurs pessebres 15

Comparteix aquest article