Tot preparat per gaudir de la revetlla de Sant Joan

Tot preparat per gaudir de la revetlla de Sant Joan

Cartell Sant Joan 2016_Miami PlatjaCartell Sant Joan 2016_Mont-roig del CampJa fa uns dies que els petards retronen pel municipi anunciant l’imminent arribada d’una de les festes més esperades de l’any. Mont-roig del Camp i Miami Platja ja ho tenen tot a punt per poder gaudir de la Revetlla de Sant Joan.

Com és habitual l’Associació de Veïns Muntanya Roja organitza la recollida de la Flama del Canigó a Reus.  Una flama provinent del cim d’aquesta muntanya del Pirineu català que centenars de voluntaris distribueixen arreu dels municipis catalans per tal d’encendre les fogueres de la nit de Sant Joan.

Un cop arribi  la flama a Mont-roig del Camp es realitzarà la recepció oficial i la lectura del Missatge dels Focs de Sant Joan a càrrec de la nova Pubilla de Mont-roig, Paula Hernández, acompanyada per la primera i segona dama d’honor i els Grallers de Mont-roig. Seguidament s’encendrà la foguera i es donarà inici al sopar de carmanyola, amenitzat pel saxofonista Kike Ordax. La festa continuarà amb la discoteca mòbil a càrrec de A fi de Festa.

A Miami Platja també es realitzarà un sopar de carmanyola i ball amb l’orquestra Factoria Musical. Hi haurà també l’actuació de la colla de diables de Vandellòs i Lo Boc, per seguidament a mitjanit, encendre la foguera de Sant Joan i continuar ballant al ritme de l’orquestra.

Com ja és habitual, l’Ajuntament ha organitzat un concurs d’instagram i de Facebook per tal d’incentivar la participació a la festa. La millor fotografia etiquetada amb el hastag “StJoanMontroigMiami” podrà guanyar un pack familiar per fer una hora de kayac a la costa del municipi. Consulteu les Bases Concurs Instagram i Facebook Sant Joan 2016.

Revetlles amb precaució

Amb l’increment de l’ús de material pirotècnic i l’encesa de fogueres augmenten els perills que comporta l’ús d’aquest material, riscos davant dels quals són vulnerables tant les persones com el medi natural. Per aquest motiu recomanem visitar l’apartat Revetlles amb precaució de la Generalitat per conèixer les recomanacions a seguir a l’hora de participar als correfocs i manipular petards així com fogueres.

Comparteix aquest article