Protagonisme local a la nova temporada cultural

Protagonisme local a la nova temporada cultural

  • La programació arrenca el pròxim 8 de febrer amb una obra de teatre musical i clourà el mes de juny amb el Liceu a la fresca
  • El Centre Cultural Església Vella de Mont-roig i el Centre Polivalent de Miami Platja acolliran la majoria de les funcions

La programació cultural estable de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp torna aquest primer semestre del 2020 amb una oferta destinada al públic adult i també al públic familiar que combina teatre musical, música, titelles i màgia, a més dels actes per commemorar la Diada de Sant Jordi.

“Jo, jo, jo! El musical que parla de tu”, amb les actrius Núria Esquius, Maria Bravo i Neus Ceballos obrirà la temporada d’espectacles culturals el dissabte 8 de febrer a les 20.00 h al Centre Polivalent de Miami Platja. Es tracta d’una obra de teatre musical dirigida per Pere Pèries a partir d’una idea seva i de l’actriu local Núria Esquius que oferirà una bona estona de música, emocions i riure a partir les experiències de les tres intèrprets.

El 14 de març la programació continua a Miami Platja amb l’obra familiar recomanada per a nens i nenes a partir de tres anys amb la Cia Sgratta i el muntatge “De què fan olor els pets?”.

El 4 d’abril, el Centre Cultural Església Vella de Mont-roig acollirà l’espectacle de màgia ‘Increïble, sense paraules!”, amb Mag Albert i destinada al públic familiar.

Mont-roig i Miami Platja celebraran la Diada de Sant Jordi amb actes al pàrquing de la Casa de Cultura i a l’avinguda de Barcelona. Seran dos espectacles d’animació per passar una tarda ben divertida al costat de les paradetes de llibres i roses i les actuacions de les entitats locals.

Els titelles tornaran al Polivalent de Miami Platja el dia 9 de maig amb el nou espectacle de la companyia cambrilenca Matito, en aquesta ocasió amb el muntatge “Matito i la Sirena Hidràulica”.

La Rotllana Mont-rogenca celebrarà el dia 10 de maig, el 40è aniversari de la seva formació amb una ballada de sardanes amb els Dansaires del Penedès i la Cobla Ressò que tindrà lloc a la plaça Mossèn Gaietà Ivern a partir de les 17h.

També al mateix indret, però el 14 de juny, la Coral Sant Miquel de Mont-roig celebrarà el seu vintè aniversari. Serà amb un concert especial que comptarà amb la participació de diverses sopranos d’altres municipis.

Per últim, el dissabte 20 de juny a les 22.00 h el Liceu a la Fresca torna a Mont-roig amb la representació en directe de l’òpera Carmen, des del Gran Teatre del Liceu de Barcelona. Carmen és l’obra mestra de Bizet. La història es desenvolupa a l’Andalusia de 1820, tot just fa 200 anys. Els protagonistes principals són la gitana Carmen, el seu gelós amant Don José, la pagesa Micaela i el torero Escamillo.

Com sempre, totes les representacions i activitats són gratuïtes.

Consulteu aquí la programació d’Arts Escèniques 1r semestre 2020

Comparteix aquest article