Recta final de les obres de construcció de la nova rotonda per millorar la circulació al Casalot

Recta final de les obres de construcció de la nova rotonda per millorar la circulació al Casalot

  • Obres de construcció de la nova rotonda del Casalot.

    L’obra entre la cruïlla del carrer Bertran de Castellet i el Casalot servirà també per dignificar aquest accés a la urbanització

L’Ajuntament de Mont-roig ha impulsat diverses millors en la circulació al Casalot. En aquests moment s’està construint una nova rotonda entre la cruïlla del carrer Bertran de Castellet i el carrer Casalot, per substituir l’actual que està pintada sobre l’asfalt i està delimitada amb proteccions tipus new jersey. L’objectiu d’aquesta rotonda, que tindrà decoració i llums LED, és millorar la circulació i dignificar aquest accés.

D’altra banda, el projecte de pacificació de la circulació que està impulsant l’Ajuntament de Mont-roig del Camp també actuarà a la urbanització El Casalot. D’una banda, amb la col·locació de nous reductors de velocitat prefabricats i la senyalització vertical que l’acompanya a l’avinguda del Casalot, passant també a ser zona de velocitat 20 quilòmetres per hora per tal de reduir el perill pels vianants. En aquest cas, se substituiran els actuals reductors i se n’incrementarà la quantitat. A més, es pintaran nous passos de vianants.

A banda d’aquest projecte, també entre el carrer Bertran de Castellet i el carrer Casalot s’està treballant en la construcció d’un nou parc. Aquestes millores, la licitació de les quals està a punt d’adjudicar-se, pretenen potenciar l’ús lúdic d’aquesta zona, i corregir el problema derivat de l’escolament de les aigües pluvials a la zona enjardinada existent, que provoca una pèrdua constant de sauló i l’erosió conseqüent.

Finalment, l’Ajuntament també està treballant en una sèrie d’accions per reurbanitzar l’encreuament situat entre el carrer Sortanelles i el carrer Alfons I, conegut popularment com la plaça del Sant. L’objectiu és substituir la rotonda existent per una plataforma única de vianants i vehicles rodats. A més, se senyalitzaran les places d’aparcament i les direccions de trànsit d’aquest encreuament per millorar la seguretat de la mobilitat. La plataforma única disposarà de zones verdes, un parc infantil, mobiliari urbà i una parada d’autobús. Aquest projecte respectarà els actuals accessos privats de vehicles rodats dels habitatges.

Comparteix aquest article