La regidoria de Cultura presenta una programació estable de teatre i música

La regidoria de Cultura presenta una programació estable de teatre i música

  • S’ha editat un catàleg digital que inclou els espectacles que es realitzaran el primer semestre del 2018
  • Es tracta de 7 propostes per a tots els públics, des de teatre per adults, titelles per nadons fins a la iniciativa de les escoles al teatre

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp aposta per oferir una programació estable de teatre i música als equipaments culturals del municipi.  Amb l’objectiu d’apropar les arts escèniques a la ciutadania s’ha editat un catàleg digital que inclou els espectacles que es realitzaran a Mont-roig i a Miami Platja durant la temporada hivern-primavera 2018.

Es tracta d’una programació pensada per a tots els públics, que ofereix des de teatre per adults, fins a espectacles per nadons. A més, també s’ha programat una sessió de teatre per a les escoles, per tal de fomentar la cultura teatral entre els més petits.

La primera activitat del cicle serà l’obra de teatre “Ruth i Mercè. Separades i què?” que es realitzarà aquest proper dissabte 17 de febrer a les 20.30h al Teatre Polivalent de Miami Platja.

Una de les propostes més innovadores són les titelles per a infants de 0 a 3 anys que tindran lloc el 5 de maig, a les 18.00 h, al Casal de Joves K1 de Mont-roig. Altres espectacles infantils són “El Matito i la Gran Roda de la Fira” de la companyia Matito o “El conte més bonic del món” de la Boia Teatre.

El cicle es tancarà el dia 12 de maig al Polivalent de Miami Platja amb una proposta musical. Es tracta d’un taller de Lindy Hop i un concert amb la formació Swing Airlines.

Els espectacles es representaran al Casal de Joves K1 de Mont-roig i al Teatre del Centre Polivalent de Miami Platja i l’entrada és sempre gratuïta per tal que tothom pugui gaudir de les arts escèniques. L’objectiu és donar continuïtat al cicle, per això la regidoria de Cultura ja està treballant en la programació del segon semestre del 2018.

Descarrega’t la programació completa amb la sinopsi de totes les representacions.

Comparteix aquest article