Renovació de la vegetació de l’Avinguda Diversitat de Miami Platja amb la plantació de 59 palmeres

Renovació de la vegetació de l’Avinguda Diversitat de Miami Platja amb la plantació de 59 palmeres

  • L’Ajuntament impulsa la modernització integral de les rotondes i mitjana de l’avinguda, optimitzant recursos i fomentant la sostenibilitat

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp està enllestint la remodelació de l’Avinguda Diversitat de Miami Platja, que passa per la priorització de la sostenibilitat ambiental. A finals de l’any passat, les cinc rotondes entre Av. Gil Vernet i Av. Sevilla van sotmetre’s a una transformació completa. Es va fer el desbrossament, la instal·lació de reg eficient, la plantació d’espècies de baix manteniment i la protecció contra l’erosió, entre algunes de les millores realitzades. A més, la instal·lació de codons de LED no només millora la seguretat, sinó que també ofereix un element estètic innovador.

Ara, el projecte de renovació avança cap a la mitjana de l’Avinguda Diversitat. Amb una visió sostenible, s’han iniciat els treballs de desbrossament i preparació del terreny per a la plantació de palmeres de la classe washingtònia, una plantació que està previst en breu. Amb un total de 59 unitats planificades, aquestes palmeres d’entre tres i quatre metres no només enriquiran el paisatge, sinó que també serviran com a elements de reducció d’emissions de carboni. La instal·lació d’una xarxa de reg eficient, combinada amb l’ús de gespa artificial, reflectirà l’enginyeria ambiental del projecte.

Aquesta combinació no només minimitza el consum d’aigua, sinó que també redueix la necessitat de manteniment continu d’una mitjana de quasi 2 quilòmetres d’avinguda.

 

Comparteix aquest article