Revetlla de Sant Joan 2015

Revetlla de Sant Joan 2015

Una bicicletada popular servirà per rebre i acompanyar la Flama del Canigó pel municipiRevetlla de Sant Joan 2015

L’Associació de Veïns Muntanya Roja organitza, com ja és tradició, la recollida de la Flama del Canigó a Reus. Una flama provinent del cim d’aquesta muntanya del Pirineu català que centenars de voluntaris distribueixen arreu dels municipis catalans per tal d’encendre les fogueres de la nit de Sant Joan.

Aquest any, com a novetat, l’arribada de la Flama a Mont-roig tindrà una rebuda especial. L’Escola de Ciclisme de Mont-roig ha organitzat una bicicletada popular, des dels 7 ponts, per tal de donar la benvinguda a la Flama i acompanyar-la fins a la Pista d’Estiu Municipal. Un cop hi arribi es realitzarà la recepció oficial i la lectura del Missatge dels Focs de Sant Joan a càrrec de la nova Pubilla de Mont-roig.

Seguidament hi haurà sopar de carmanyola a la fresca. A les 11 de la nit està previst que comenci l’espectacle “Màgia d’aprop” a càrrec del mag Robert Vara.  Finalment, la discoteca mòbil amb servei de barra a càrrec dels Kintus/es 2015 servirà per acomiadar la nit i celebrar l’arribada de l’estiu.   

Imatge portada

cartell_st._joan_definitiu.png

Emails enviats
Dimarts 16 de Juny del 2015 a les 10:06 – Canal Reus TV – Informatius (informatius@canalreustv.com), Canal Reus TV – Programes (programes@canalreustv.com), Costadiari.cat – Elisabeth (esarraseca@gmail.com), Costadiari.cat (info@costadiari.cat), Costadiari.cat – Ariadna (a.escodapadilla@gmail.com), REUS DIGITAL (redaccio@reusdigital.cat), REUS DIRECTE (reusdirecte@reusdirecte.com), REUS DIRECTE Redacció (redaccio@reusdirecte.com), Costa Magazine (agencia@mediatica.net), El Ressó (info@pedrasecamont-roig.com), El Traginer (traginer@pucom.biz), Miquel Beatet (mabeatet@hotmail.com), Diari de Tarragona – Adriana Escoda (aescoda@diaridetarragona.com), Diari de Tarragona – Costa (costa@diaridetarragona.com), Diari de Tarragona – Javier Díaz (jdiaz@diaridetarragona.com), Diari de Tarragona – Mònica Just (mjust@diaridetarragona.com), Diari de Tarragona – Oficina Reus (reus@diaridetarragona.com), El Punt – Azahara Palomares (apalomares@elpuntavui.cat), El Punt – Oficina territorial (tarragona@elpuntavui.cat), Guia de Reus (guia@bonaimatge.es), Més Tarragona – Especials (Laura Gómez) (especials@mestarragona.com), Més Tarragona – Redacció (redaccio@mestarragona.com), Més Tarragona – Sílvia jimenez (jimenez@mestarragona.com), El Mundo – Cultura (cultura@elmundo.es), La Vanguardia – Revista Què fem? – Rita Pere (rpere@prismapublicaciones.com)

Comparteix aquest article