Salut posa en marxa dos canals de WhatsApp per contactar amb els CAP de Mont-roig i Miami Platja

Salut posa en marxa dos canals de WhatsApp per contactar amb els CAP de Mont-roig i Miami Platja

  • Els  responsables sanitaris recorden la importància de la campanya de la vacunació a partir dels 12 anys com l’eina més útil per aturar la Covid

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp informa a petició de l’Institut  Català de la Salut (ICS) de les noves formes per contactar amb el CAP de Mont-roig i amb el CAP de Miami Platja, en aquesta ocasió a través de dos números de WhatsApp  que s’atendran des dels mateixos centres de salut.

Per tal de facilitar les sol·licituds dels usuaris, el CAP de Miami Platja ha implementat el número de WhatsApp  638 681322 i el 634 745600 pel CAP de Mont-roig,  a través del qual els usuaris podran enviar directament les seves consultes. El canal garanteix una atenció i gestió de la petició de l’usuari, amb una resposta àgil en les següents 24 hores de rebre el missatge.

D’altra banda, cal recordar que l’horari per contactar amb  el CAP  de Mont-roig és de dilluns  a divendres de 8 del matí a 20 de la tarda. A més del telèfon directe del CAP, el 977 837877 també hi ha disponible el 93 3268901, a  banda del nou número de WhatsApp.  que s’acaba d’implementar. Per  la seva banda, el telèfon del CAP Miami és el 977 811200, al qual ara s’hi afegeix el nou número  de WhatsApp.

Les autoritats sanitàries també recomanen donar-se d’alta al canal La meva salut (www.catsalut.gencat.cat/ca/serveis-sanitaris/la-meva-salut/) on es podrà consultar el professional sanitari de cada pacient, descarregar el pla de medicació per anar a la farmàcia (receptes), consultar i descarregar proves informes o diagnòstics i gestionar i demanar o anular visites.

Descarregat els canals de contacte amb el CAP de Mont-roig

Descarregat els canals de contacte amb el CAP de Miami

Recomanacions per anar al CAP

Els centres de salut recomanen arribar a l’hora de la visita, no abans. També s’ha d’anar sol a la visita o amb un  màxim d’un acompanyant si és imprescindible.  Es recomana també seguir els protocols anti COVID-19 de neteja de mans, respectar la distancia de seguretat d’1’5 metres i portar sempre posada la mascareta quirúrgica.

Crida a la vacunació

D’altra banda, els responsables de Salut de la Generalitat  recorden la importància de la vacunació per totes les franges d’edat a partir dels 12 anys. La vacunació contra la COVID-19 té com a finalitat arribar a la immunitat de grup, fonamental per minimitzar els efectes de la pandèmia; quan una part de la població ja té els anticossos proporcionats per la vacuna, el virus queda bloquejat, baixa la seva propagació i els contagis es redueixen fins a un nombre residual. 

Avui en dia, la vacuna contra la COVID-19 és la principal eina per fer front a la pandèmia, sense oblidar mesures com ara la distància de seguretat, la rentada de mans, la mascareta i la ventilació d’espais tancats.

Cal demanar hora al portal www.vacunacovidsalut.cat

 

 

Comparteix aquest article