S’amplien els dies i els establiments participants a la sisena Ruta de la Tapa de Miami Platja

S’amplien els dies i els establiments participants a la sisena Ruta de la Tapa de Miami Platja

  • La iniciativa gastronòmica continua creixent amb 31 propostes culinàries que es podran degustar del 4 al 20 de maig

Establiments participants a la sisena Ruta de la Tapa de Miami Platja

La sisena Ruta de la Tapa de Miami Platja arrenca aquest divendres amb la participació de 31 establiments de restauració. Una edició que destaca per l’augment de bars i restaurants que oferiran propostes gastronòmiques de petit format,però també per l’ampliació de dies, un total de 17, en una iniciativa que busca dinamitzar el sector de la restauració local.

Fins al 20 de maig es  podran degustar tapes “de gran nivell, qualitat i quantitat” ha assegurat l’alcalde de Mont-roig del Camp, Fran Morancho en l’acte de presentació de la Ruta, que ha tingut lloc aquest matí al Centre Polivalent de Miami Platja. Morancho també ha ressaltat l’aposta que s’està fent per potenciar el turisme gastronòmic donant suport a iniciatives com aquestes, de l’Associació d’Hosteleria de Miami Platja, i la posada en marxa de noves propostes com les Jornades Gastronòmiques del Calçot, de la Cuina de l’Arròs de tardor o les ja consolidades Jornades del Pop.

“És un reclam important pels nostres visitants” ha assegurat la regidoria de Turisme Yolanda Pérez, que també ha remarcat que a nivell local “ens ajuda a entrar a nous establiments i a descobrir noves cuines”. En aquest sentit, el president de l’Associació d’Hosteleria de Miami Platja, Xavier Alcaide ha dit que “ens hem esforçat perquè hi hagi un bon nivell” i que “a poc a poc hem aconseguit fer-ho gran gràcies a l’esforç dels establiments de restauració”.

L’acte ha comptat amb la presència d’Ana Villalonga, vicepresidenta de l’Acadèmia de Gastronomia de Tarragona i els establiments restauradors que han presentat les tapes que oferiran aquests dies.

La iniciativa manté preus i continua oferint la opció de participar a diversos sortejos per aquells que completin un mínim de 10 establiments de la ruta. La Ruta de la Tapa està organitzada per l’Associació d’Hosteleria de Miami Platja i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp i diverses empreses.

Podeu descarregar el desplegable en el següent enllaç.

Comparteix aquest article