Santi Sancho guanya el concurs d’Instagram de Sant Jordi

Santi Sancho guanya el concurs d’Instagram de Sant Jordi

@santisancho

Fotografia guanyadora del concurs d’Instagram #StjordiMontroigMiami de Santi Sancho

Aquesta és la fotografia guanyadora del II concurs d’Instagram que l’Ajuntament de Mont-roig del Camp va organitzar en motiu de la diada de Sant Jordi. La instantània és obra del veí del municipi Santi Sancho Duch.

El mont-rogenc va participar dels actes que es van organitzar a la plaça mossèn Gaietà Ivern de Mont-roig, que es va omplir de roses i llibres però també d’activitats culturals i festives com la ballada de gegants, tallers i espectacles infantils.

La fotografia de la geganta Bàrbara i el filtre d’Instagram LO-FI,  li han permès guanyar un pack familiar de 4 + 4 entrades per als dos propers espectacles de la regidoria de Cultura. Un d’ells serà la representació de l’obra Dedaline, “el musical improvisat a contrarellotge” que tindrà lloc el dia 7 de maig al centre Polivalent de Miami Platja.

L’Ajuntament agraeix a totes les persones que han participat al II Concurs d’Instagram etiquetant les seves fotografies amb el hastag #StJordimontroigMiami i anima a tots els usuaris d’aquesta xarxa social a seguir etiquetant al municipi en les seves fotografies.

Comparteix aquest article