S’edita una guia de serveis per a la gent gran

S’edita una guia de serveis per a la gent gran

  • L’objectiu és oferir informació sobre els diversos recursos que les persones de la tercera edat tenen a la seva disposició

Imatge de la guia que conté la descripció dels serveis que s’ofereixen per a les persones grans

El departament de Serveis Socials i el Pla de Barris han editat una guia de serveis per a la gent gran del municipi. Es tracta d’un llibret en què es detallen els recursos i serveis que les persones de la tercera edat tenen al seu abast per tal que puguin consultar d’una forma fàcil i ràpida tot allò que poden necessitar o que pot ser del seu interès.

Serveis d’atenció a les persones, serveis d’esports, serveis de cultura i lleure i serveis d’emergència i salut són els quatre blocs en què s’ha dividit aquesta guia per tal de facilitar a aquest col·lectiu, adreces, telèfons, horaris i informació pràctica.

La guia s’ha publicat aquest octubre coincidint amb els homenatges a la vellesa que es duen a terme a Mont-roig i a Miami Platja durant aquest mes i que reuneixen a les persones grans del municipi. Les guies de serveis a la gent gran, a més, estan disponibles a les dependències de Serveis Socials, a les oficines municipals d’atenció a la ciutadania, a les farmàcies i als principals equipaments municipals, entre d’altres.

També es poden consultar en format PDF a través d’aquest enllaç.

Guia de serveis per a la gent gran

Comparteix aquest article