S’intensifica la vigilància per prevenir els robatoris agrícoles al terme municipal

S’intensifica la vigilància per prevenir els robatoris agrícoles al terme municipal

  • La intervenció de la Policia Local, alertada pel guarda rural, ha permès recuperar més de mitja tona d’olives i també 350 de garrofes, identificar abocaments de residus i prevenir petits incendis

La Policia Local de Mont-roig del Camp ha intensificat els últims mesos la vigilància a les finques agrícoles del terme municipal amb el suport d’un guarda rural que realitza tasques de vigilància i control d’aquestes zones, des del passat mes de setembre.

Així, la Policia Local ha pogut evitar diversos furts i s’ha pogut recuperar prop d’una tona d’olives i garrofes. En aquest sentit, destaca la primera operació realitzada la tardor passada que va permetre recuperar 350 quilos de garrofa. Al mateix temps, fruit d’aquesta vigilància es va poder evitar un incendi a la urbanització de les Planes i també es va localitzar un abocament de residus (runa d’obra) per part d’un camió que va poder ser fotografiat i, per tant, identificat.

La darrera acció en aquest àmbit es va produir els dies 15 i 16 de gener quan la patrulla de la Policia Local va poder recuperar prop de 550 quilos d’olives que un veí de Cambrils i altres individus estaven furtant en una finca del camí de les Planes. La Policia Local va comunicar immediatament els fets a l’encarregat de la finca, que es troba en procés de presentar la denúncia corresponent.

En aquest sentit, les autoritats locals recorden la importància de la col·laboració ciutadana i la vigilància dels espais agrícoles per evitar aquest tipus de comportaments il·legals que afecten el patrimoni agrícola de la comunitat.

Comparteix aquest article