S’obre la concessió del bar – restaurant del Centre Polivalent i Casal d’Avis de Miami Platja

S’obre la concessió del bar – restaurant del Centre Polivalent i Casal d’Avis de Miami Platja

  • Instal·lacions del bar del casal d’avis

    Es tracta d’una oportunitat de negoci en una zona amb poca concentració d’establiments de restauració que pretén donar servei al Casal d’Avis, a les persones que facin ús del Polivalent i a la ciutadania en general

  • Les persones emprenedores poden presentar les seves ofertes fins al dia 11 de novembre

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp ha tret a concessió el bar restaurant del Centre Polivalent i Casal d’avis de Miami Platja. L’anunci de la licitació s’ha publicat aquest dijous 20 d’octubre i el termini per presentar les ofertes s’allargarà fins al 11 de novembre.

L’objectiu és que l’equipament pugui donar servei al Casal d’Avis, amb qui es comparteix una part de les instal·lacions, però també a les persones que fan ús del Centre Polivalent i a la ciutadania en general.

De fet, l’explotació de les instal·lacions és una bona oportunitat de negoci, doncs es tracta d’una zona amb poca concentració d’establiments d’aquest tipus, que congrega una gran afluència de persones i una àmplia programació d’activitats. A més, està ubicat a l’àrea d’influència de diversos serveis municipals i és un dels punts neuràlgics del barri de La Florida. El Cànon mensual per fer ús de les instal·lacions serà de 360,52€.

Cuina recent reformada

La persona o persones emprenedores que guanyin la licitació, que és per un  termini de 2 anys, prorrogable dos anys més, podran oferir servei de bar però també de restaurant(esmorzars, dinars, sopars). L’Ajuntament es farà càrrec de les despeses d’aigua i electricitat. A més, comptaran amb una cuina recent reformada, encara per estrenar, que l’Ajuntament ha remodelat els darrers mesos. Les instal·lacions compten amb diversos aparells per estrenar com un rentagots industrial, una cuina a gas de 3 focs més forn, campana extractora, taula inox, termo elèctric, pica per a rentaplats o pica per a l’elaboració d’aliments. A més d’altre material de barra i cuina en bon estat.

El bar restaurant haurà d’estar obert, com a mínim, totes les tardes de dilluns a diumenge, doncs recordem que uns dels principals objectius és donar servei a les persones del casal d’avis, que acudeixen de forma periòdica a aquest equipament. Tot i així, l’horari mínim es pot ampliar si l’empresa així ho desitja.

En cas de voler visitar les instal·lacions abans de presentar l’oferta es pot trucar al departament de gent gran (679041961). Tota la informació es pot trobar al portal de contractació pública :

Comparteix aquest article