S’obren els cementiris i tanatoris municipals amb restriccions

S’obren els cementiris i tanatoris municipals amb restriccions

  • L’Ajuntament de Mont-roig del Camp ha flexibilitzat l’ús de determinats serveis municipals, com les instal·lacions de dol, coincidint amb la fase 1 de desconfinament i les noves mesures aprovades per l’ordre ministerial

La fase 1 de desconfinament permet flexibilitzar determinats serveis que ofereix l’Ajuntament de Mont-roig del Camp, que queden aplicats de la següent manera:

Equipaments municipals

  • Els cementiris municipals estan oberts de dilluns a diumenge 9 a 19 h, però l’accés està restringit a un màxim de 15 persones en el seu interior. Cal mantenir la distància mínima de seguretat de 2 metres, higiene de mans i ús de mascareta. Els WC estaran tancats.
  • Els tanatoris de Mont-roig i Miami Platja s’obriran quan hi hagi un difunt. L’aforament és de 10 persones. S’ha dipositat gel hidroalcohòlic dins dels tanatoris perquè els usuaris es puguin desinfectar les mans. Els wc també romandran tancats. Cal mantenir la distància mínima de seguretat de 2 metres, higiene de mans i ús de mascareta.
  • La resta d’equipaments municipals que podrien obrir en aquesta fase, com per exemple, les biblioteques Joan Miró i Miramar o les instal·lacions esportives a l’aire lliure, segueixen tancats per tal d’adequar-se a la normativa de seguretat i poder obrir a partir de la següent fase. En aquest sentit també s’està treballant perquè sigui a partir de la fase 2 que es puguin començar a obrir al públic determinats serveis i equipaments d’atenció a la ciutadania i de serveis socials.

Mercats a l’aire lliure

Una altra de les novetats d’aquesta fase és la reobertura dels mercats a l’aire lliure per la venda de productes no essencials.

En aquest cas, els mercadets de Miami Platja i Mont-roig van obrir la setmana passada amb la venda de productes d’alimentació, característica permesa en la fase 0. Ara s’ha obert la possibilitat també a la resta de parades, d’acord amb la normativa de la fase 1 i les mesures de seguretat sanitària, tot i que de moment encara no han confirmat la seva assistència.

En aquest enllaç de la Direcció General de Protecció Civil trobareu la resposta als dubtes més freqüents sobre les restriccions d’activitats per la Covid-19 durant la Fase 1.

Camp municipal de tir

El camp municipal ha tornat a obrir ja que  en aquesta instal.lació és possible garantir les condicions d’ús, seguretat, neteja, desinfecció i prevenció de riscos laborals. Aquesta obertura es limitarà als dissabtes, diumenges i festius. El Club de Tir Miami Platja haurà d’observar el protocol establert per la Federació Catalana de Tir Olímpic, emès l’11 de maig de 2020.

Comparteix aquest article