S’obren les línies de subvencions per impulsar l’emprenedoria i per afrontar les despeses derivades de la COVID’19

S’obren les línies de subvencions per impulsar l’emprenedoria i per afrontar les despeses derivades de la COVID’19

  • El període per presentar les sol·licituds finalitza el 31 de desembre de 2020

La Regidoria d’Impuls Econòmic i Ocupació ha obert dues noves convocatòries de subvenció de caràcter econòmic amb l’objectiu d’impulsar l’emprenedoria al municipi i donar suport a les empreses i persones autònomes que han tingut despeses derivades d’adaptar els seus negocis a les mesures dictaminades davant la COVID-19.

Les dues línies de subvenció que s’han obert aquest dilluns són les següents. Als enllaços podeu consultar els requisits i els criteris de valoració.

  • Subvenció per impulsar l’emprenedoria (descarrega el pdf).
  • Subvenció per afrontar les despeses per l’adaptació, millora o implementació de mesures per la crisi de la COVID-19 (descarrega el pdf).

El període per presentar les sol·licituds finalitza el 31 de desembre de 2020 i les dues convocatòries són compatibles entre sí, per tant, si es compleixen els requisits es poden demanar totes dues.

Les persones autònomes o empreses interessades poden presentar la corresponent sol·licitud, juntament amb tota la documentació requerida a les bases i a la convocatòria de cada subvenció, a través del Registre General de l’Ajuntament o bé a través de la seu electrònica https://mont-roig.eadministracio.cat/info.0.

En total 4 línies d’ajuts

Cal recordar que aquestes dues convocatòries se sumen a les subvencions ja obertes per impulsar la contractació de treballadors aturats a les empreses del municipi i les subvencions per a inversions destinades a l’obertura de nous establiments comercials al nucli antic de Mont-roig. El termini de les quals finalitza el 20 de desembre de 2020.

Així mateix, l’Àrea d’Impuls Econòmic i Ocupació ofereix informació i assessorament a totes aquelles persones o empreses que estiguin interessades en presentar les sol·licituds.  Podeu contactar-hi a través del telèfon 977 172 527, mitjançant el correu electrònic promocio@mont-roig.com, o presencialment, amb cita prèvia, a l’oficina de L’ESPAI, a l’avinguda Màlaga, 32 de Miami Platja.

Podeu consultar tota la informació actualitzada a través del web de l’Ajuntament: https://mont-roig.cat/lajuntament/arees/impuls-economic-ocupacio/ajuts-i-subvencions/

Comparteix aquest article