S’obren les inscripcions i es posen a la venda els tiquets pels actes de Sant Josep

S’obren les inscripcions i es posen a la venda els tiquets pels actes de Sant Josep

  • Ja estan a la venda les entrades anticipades per la calçotada popular i el monòleg que oferirà l’humorista Sara Escudero
  • Es busquen participants per a ballar en un ball improvitzat el dia 21 de març

 

La festa major de Sant Josep de Miami Platja, que se celebrarà del 19 al 22 de març, portarà un programa replet d’activitats festives per a tots els públics. Entre els plats forts que es presenten aquest any hi ha un monòleg de la humorista, actriu, presentadora de televisió i locutora de ràdio Sara Escudero, que manté que els lemes de la seva vida són l’amor i l’humor i que hem d’aprendre a riure de nosaltres mateixos per tal de tenir la diversió garantida per a tota la vida.

Les entrades anticipades per gaudir d’aquest espectacle ja estan a la venda a l’Oficina de Festes (Sala 2) del Centre Polivalent de Miami Platja, i es poden adquirir de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores. També es poden comprar a través d’aquest enllaç del portal web d’Entradium, fins al dia 20 de març, pel preu de 10 euros.

La calçotada popular, que tindrà lloc el dia 19 de març, permetrà gaudir de 15 calçots, llonganissa, cansalada, xoriço i pa per 5 euros. Els tiquets, en aquest cas es poden comprar de forma anticipada a l’Oficina de Festes, fins al dia 16 de març. També es poden fer reserves per correu electrònic a festes@mont-roig.cat i a través del telèfon 977 17 27 06.

Es busquen participants per un segon un ball improvitzat

D’altra banda, amb l’objectiu d’animar als veïns i veïnes a participar activament a les festes de Sant Josep, l’Ajuntament de Mont-roig del Camp està preparant un ball improvitzat, després de l’èxit que va tenir la que es va dur a terme l’any passat coincidint també amb aquestes festes. L’activitat busca la participació del màxim de persones possible per tal de ballar de forma conjunta una coreografia al carrer.

Qui vulgui participar al ball improvitzat, que tindrà lloc el dia 21 de març, es pot apuntar a través del correu electrònic joventut@mont-roig.cat i rebrà tota la informació sobre la coreografia. Al missatge cal posar nom, cognoms i telèfon. Els assajos tindran lloc divendres 13 i dimarts 17 de març a les vuit del vespre.

La coreografia que es ballarà és molt fàcil i bàsica, de tal manera que persones de totes les edats podran adherir-se a aquesta acció col·lectiva, que es realitza en un lloc públic, durant un breu espai de temps i que s’ha posat de moda els darrers anys.

Comparteix aquest article