Torna la il·lusió del Nadal a Mont-roig i a Miami Platja

Torna la il·lusió del Nadal a Mont-roig i a Miami Platja

L’encesa de l’arbre i les llums nadalenques, els dies 1 i 2 de desembre, serviran per inaugurar les festes nadalenques al municipi

Torna la il·lusió d’alimentar el tió i fer-lo cagar, de cantar nadales, de comprar als mercats nadalencs, de visitar el pessebre vivent, de celebrar l’arribada de l’any nou, de passejar pels carrers plens de llums de colors o de veure arribar Melcior, Gaspar i Baltasar carregats de regals. Torna la il·lusió del Nadal a Mont-roig i a Miami Platja amb una àmplia programació d’actes per tal que tothom pugui reviure l’alegria i la màgia d’aquestes dates.

Una programació que s’iniciarà el proper divendres 1 de desembre, a les 19.00 h a la plaça de Tarragona de Miami Platja amb l’encesa de l’arbre i les llums de Nadal. L’acte d’inauguració de les festes nadalenques es repetirà dissabte, a les 19.00 h a la plaça Miramar de Mont-roig. Als dos nuclis, a més de l’encesa de la il·luminació, hi haurà cantada de nadales i xocolata calenta per a tothom.

Pel que fa a les novetats d’aquesta edició, que manté propostes recents com la cursa Crema Torrons o el primer bany de l’any, cal destacar el musical “Àngels i dimonis. Un Nadal diferent” que es realitzarà el 27 de desembre a Miami Platja i el 29 de desembre a Mont-roig. D’altra banda, a Miami Platja enguany el tió es farà cagar dins el parc infantil de Nadal. A més, torna a haver-hi pessebre vivent a Costa Zèfir i se n’afegeix un altre a l’església Santa Maria Magdalena. Destaca també que a Mont-roig el Pare Noel arribarà acompanyat d’una gran sorpresa.

Altres propostes pels més petits de casa són l’arribada de l’Home dels Nassos, la recollida de cartes dels Emissaris, el tió i l’esperada cavalcada de SSMM els Reis Mags d’Orient. Pel que fa als joves també tenen un seguit d’actes pensats especialment per ells com un taller de cuina nadalenca, un altre de decoració nadalenca amb productes reciclats i tornejos de ping-pong, futbolí i jocs de taula.

A més, les biblioteques municipals engeguen un seguit de sessions de contes de Nadal, recitals de poemes i tallers pensats especialment per aquests mesos.

Tampoc hi faltaran els mercats de Nadal o les revetlles de Cap d’Any per donar la benvinguda al 2018.

La participació de les entitats

Un any més, les entitats i associacions del municipi han tingut una forta implicació en l’organització i la implicació de nombroses activitats que es presenten aquest Nadal. Fruit d’aquest esforç sorgeixen diferents actes, com els festivals de Nadal, la cursa Gall Dindi, la cursa dels Nassos, els pessebres vivents, el campionat de billar, entre d’altres. També, l’Associació d’Empresaris i Comerciants de Mont-roig proposa la Ruta del Caganer i un sorteig de decoració Nadalenca pels establiments.

Concurs de Pessebres

I com ja és tradicional des de l’Ajuntament es convida a tothom a participar al Concurs de Pessebres. Una iniciativa que premia els pessebres familiars més originals, artístics i elaborats, així com els pessebres juvenils i infantils. Les inscripcions són del 27 de novembre al 13 de desembre de 9 a 13 hores a les OMAC. L’entrega de premis serà el 4 de gener.

Consulteu la programació d’aquest Nadal 2017-2018.

Comparteix aquest article