Torna la festivitat de la Mare de Déu de la Roca

Torna la festivitat de la Mare de Déu de la Roca

  • La tradicional recepció a les M. de la Roca i Roca i el concert de sardanes a l’Ermita són alguns dels actes de la festa

El dia 8 de setembre es celebra la festivitat de la Mare de Déu de la Roca, i aquest any, encara que amb aforament reduït, tornen les activitats tradicionals en honor a la patrona de Mont-roig del Camp.

Aquest dissabte, 4 de setembre, a les 19 h, a la Casa de Cultura de Mont-roig, l’Ajuntament celebrarà la tradicional recepció a les M. de la Roca i Roca. Un acte de reconeixement a les noies i dones que porten el nom d’aquesta mare de déu. L’Ajuntament reprèn aquest acte institucional, després que l’any passat no es pogués celebrar degut a la situació sanitària viscuda pel coronavirus.

D’altra banda, el Patronat M. de Déu de la Roca, ha programat diversos actes amb motiu de la festivitat. Hi haurà diverses misses que es celebraran a l’Església Parroquial de Sant Miquel Arcàngel, però les activitats principals tindran lloc a l’Ermita Mare de Déu de la Roca el mateix dia 8 de setembre. Així, a les 12.00 h hi haurà una missa solemne i a les 19.00h de la tarda es farà el concert de sardanes amb la cobla Principal de Tarragona. El concert de sardanes substitueix la tradicional ballada de sardanes i ball de coques que es feia cada any a la plaça, ja que per les mesures decretades no es poden celebrar aplecs de sardanes.

Cal tenir en compte que l’aforament al concert de sardanes és limitat i que cal inscripció prèvia al correu electrònic del Departament de Cultura, a cultura@mont-roig.cat.

Podeu consultar tots els actes al programa que ens ha fet arribar el Patronat Mare de Déu de la Roca.

 

Comparteix aquest article