Torna l’espai de conversa per a joves “Sexpressa’t!” a través de videoconferència

Torna l’espai de conversa per a joves “Sexpressa’t!” a través de videoconferència

  • El departament de Joventut ha adaptat les activitats per tal de mantenir el contacte amb els nois i noies i ha posat en marxa noves eines de comunicació, com un nou canal de Telegram
  • També s’han programat altres activitats com un concurs de microrelats, tallers de cuina i accions específiques coincidint amb l’Hora del Planeta, entre d’altres

El departament de Joventut de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp ha adaptat les activitats per continuar mantenint el contacte amb els/les joves del municipi i poder oferir propostes interessants, també aquests dies de confinament. Per aquest motiu s’han obert nous canals de comunicació online i s’han reprogramat tots aquells actes susceptibles de realitzar-se a través d’Internet.

D’aquesta manera, el proper dimecres dia 1 d’abril, a les 18.30 h, tornen a arrencar les sessions de “Sexpressa’t!”, que aquesta vegada s’impartiran en línia. Es tracta d’una iniciativa que permet que els/les joves puguin conversar i informar-se sobre diferents temes vinculats amb la sexualitat. En concret, en aquesta pròxima sessió els/les participants debatran sobre el col·lectiu LGTBIQ.

Les persones interessades en participar-hi, poden posar-se en contacte amb l’equip de joventut a través del correu joventut@mont-roig.cat o a través de les xarxes socials dels Casals de Joves del municipi (@casaljovek1ik2), on els informaran sobre com accedir a la plataforma que permetrà fer les sessions a través de videoconferència.  Les places són limitades.

Nou canal de Telegram

A més, per captar l’atenció dels joves s’ha posat en marxa un nou canal de Telegram, pensat per poder arribar als nois i noies. Es tracta del nou Casal Jove interactiu que s’hi pot accedir a través del canal de Telegram Casaler@. Des d’aquí s’ofereix informació i la possibilitat de participar en debats, jocs, dinàmiques i molt més. Per accedir-hi cal descarregar-se l’app de Telegram i després clicar en aquest enllaç: T.ME/CANALK1K2.

D’altra banda, a les xarxes socials s’ha creat una “Ciber Agenda Kdat”, on l’equip de joventut va presentant diverses propostes diferents i originals amb l’objectiu de passar aquest temps de confinament d’una forma més amena, com per exemple tallers de cuina o un concurs de microrelats, entre d’altres.

A més a més, conviden a tots els joves a etiquetar les fotos i vídeos a les xarxes socials amb el hashtag #Kdatacasa.

L’àrea de Joventut també s’adhereix a la Hora del Planeta

D’altra banda, coincidint amb la iniciativa mundial de l’Hora del Planeta, prevista per aquest dissabte, s’han preparat diverses activitats per a poder fer des de casa.

En primer lloc, a través del canal de Joventut de Telegram, es podrà accedir al documental Blackfish, que tracta sobre l’explotació d’orques als parcs aquàtics i estarà disponible uns dies perquè tothom qui vulgui se’l pugui mirar.

En segon lloc, es realitzarà un joc en línia amb el Kahoot (joc des d’una APP totalment online) on es plantejaran preguntes sobre el documental i hi haurà premi pels guanyadors/es!

Finalment, durant tota la setmana organitzaran un debat al grup de Telegram per tal de parlar sobre com l’espècie humana manipula el planeta.

Comparteix aquest article