Tornen els actes commemoratius de l’11 de setembre

Tornen els actes commemoratius de l’11 de setembre

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp recupera aquest 2021 els actes commemoratius amb motiu de la Diada, que des del 2017 es celebren en dos punts històrics del municipi, a la plaça Joan Miró al costat de la torre del campanar de l’Església Vella i al costat del Torreó de Miami Platja.

El primer acte tindrà lloc a les 11.00h a Mont-roig, amb les ofrenes florals i el Cant dels Segadors a càrrec de la Coral Sant Miquel. El segon acte es celebrarà a Miami Platja a les 12.00h i també comptarà amb les ofrenes florals i el Cant dels Segadors, en aquest cas, a càrrec del Trio Jenkins.

L’acte institucional amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya està obert a totes les entitats municipals que hi vulguin participar. Aquelles associacions que desitgin realitzar l’ofrena floral han de comunicar-ho al Departament de Cultura abans del dia 9 de setembre, al correu electrònic: cultura@mont-roig.cat

Cal destacar que la celebració de la Diada de Catalunya coincideix amb la Festa Major de Sant Jaume de Miami Platja. Els actes de la Festa Major es van decidir traslladar del 25 de juliol al proper cap de setmana degut a l’alta incidència de casos de COVID que hi havia a la localitat durant el mes de juliol. Així, després de l’acte institucional de la Diada a Miami Platja hi haurà activitats familiars a l’entorn del Torreó, com una gimcana sobre la Pirata Lluna Roja, un concert del Trio Jenkins i un espectacle de màgia a càrrec del Mag Nebur.

Comparteix aquest article