Els treballs guanyadors dels Premis Literaris Vila de Mont-roig es donaran a conèixer dissabte

Els treballs guanyadors dels Premis Literaris Vila de Mont-roig es donaran a conèixer dissabte

  • També es presentarà el llibre Capítol en blanc que recull les obres premiades en l’edició del 2016

El veredicte dels XXXVI Premis Literaris Vila de Mont-roig es desvetllarà aquest dissabte 21 d’octubre. La Casa de Cultura Agustí Sardà acollirà, a les 7 de la tarda, l’acte en què s’atorgaran els premis de les categories de majors de 18 anys d’assaig, prosa i poesia i les categories infantil i juvenil de narrativa breu i poesia.

Les obres guanyadores han estat seleccionades per un jurat format per persones del món educatiu i cultural de Mont-roig del Camp. Es tracta de M. Dolors Oliva i Joaquima Nolla en la categoria de poesia, Marta Aragonès i Anna Segura en la categoria de prosa per adults, Judit Robert, Montse Salsench i Jordi Trepat en la categoria de narrativa breu infantil i juvenil i Anton Ramon Martí i Maria Dolors Colldeforns en la categoria d’assaig.

Aquest mateix dissabte també es presentarà el llibre Capítol en blanc, promogut per la regidoria de Cultura i editat per Ganzell, que recull les obres guanyadores de l’any 2016. La publicació compta amb els treballs premiats de José Luis Tuset Ruiz-Navarro, M. del Carme Alerm i Viloca, Mar Gairal Garcia, Judith Garcia Zafra, Àngel Gonzàlez Muntané, Roger Argilaga Aubalat, Andreu Pérez Chaparro, José Luis Garcia Herrera, John Ortiz Guaycha i Laia Rovira Terrado.

La vetllada estarà amenitzada amb lectures dramatitzades del llibre Capítol en blanc, a càrrec de Rat Cebrián i amb la música de Garbuix duet.

Comparteix aquest article