Viu el Nadal a Mont-roig i a Miami Platja

Viu el Nadal a Mont-roig i a Miami Platja

  • Ja es pot consultar el programa d’actes que arrenca amb novetats
  • L’acte d’encesa de l’arbre servirà per inaugurar les festes nadalenques al municipi

Viu el Nadal a Mont-roig i a Miami Platja

El Nadal a Mont-roig del Camp i Miami Platja s’inaugurarà amb l’acte d’encesa de l’arbre. Aquesta és la principal novetat d’un ampli programa d’activitats que comença el proper divendres 4 de desembre i que s’allargarà fins al 10 de gener.

Les regidories de Promoció Econòmica, Festes i Cultura de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp organitzen l’acte d’encesa de l’arbre, que comptarà amb la col·laboració de diverses entitats del municipi, i que servirà per donar inici a una de les èpoques més màgiques i emocionants de l’any.

A Mont-roig, l’encesa de l’arbre tindrà lloc el proper divendres 4 de desembre a les 8 del vespre a la plaça de Miramar. Els Armats de Mont-roig seran els encarregats d’encetar la vetllada. Seguidament hi intervindrà l’alcalde Fran Morancho i l’Associació Pessebrista de Mont-roig, en motiu del seu cinquè aniversari. Després de l’encesa de l’arbre hi haurà una cantada de nadales a càrrec de la Coral de l’Aula de Música Baptista Nogués i la Coral Sant Miquel de Mont-roig. A Miami Platja, l’acte tindrà lloc dissabte 5 de desembre, a les 8 del vespre, a la plaça de Tarragona. Després de la salutació de l’Alcalde i l’encesa de l’arbre hi haurà també una cantada de Nadales a càrrec de la Coral de l’Aula de Música i una exhibició del Club de Rítmica de Miami Platja.

El programa d’actes de Nadal compta amb altres novetats. Una d’elles és la recuperació del “Primer bany de l’any”. L’activitat es realitzarà l’1 de gener a les 12 del migdia a la Pèrgola de la Platja Cristall. S’oferirà xocolata calenta i un vermut als assistents. Una altra de les novetats és la I cursa “Miami Platja Crema torrons”. La proposta esportiva tindrà lloc el 10 de gener i servirà per acomiadar les festes nadalenques i tornar a recuperar la forma després dels excessos nadalencs.

A més a més de les novetats, al programa d’actes de Nadal no hi falten les activitats més tradicionals i esperades pels més petits de casa com són els parcs infantils de Nadal, l’arribada del Pare Noel i l’Home dels Nassos, el Tió popular o la màgica Nit de Reis. Els joves també tenen una àmplia oferta d’activitats com són tallers de rebosteria, de decoració nadalenca o tornejos. I per acomiadar l’any com cal, no us podeu perdre les revetlles que s’organitzaran al poliesportiu de Mont-roig i al Centre Polivalent de Miami Platja.

Un Nadal més, no podem oblidar la forta implicació de les entitats i associacions del municipi en la organització i participació de nombroses de les activitats. És gràcies al seu esforç que tornarem a tenir Mercat de Nadal, Exposició de Pessebres i diorames, tallers, tornejos, la Cursa del Dindi i la Cursa dels Nassos, caga tió i recollida de cartes, Pastorets, country, festivals de Nadal, esmorzars populars i pessebres vivents, entre d’altres.

També des de l’Associació de Comerciants i Empresaris de Miami Platja s’organitza la campanya “Compra a Miami Platja i guanya 1.200 euros” per tal d’incentivar les compres nadalenques al municipi, o la visita del Pare Noel als comerços de Mont-roig, organitzat per l’Associació de Comerciants i Empresaris de Mont-roig amb la mateixa finalitat.

Finalment, es convida a tothom a participar al tradicional concurs de Pessebres. Una proposta que premia als més originals, als més artístics i als més elaborats, així com als elaborats pels infants. Així com a participar a l’extens calendari d’advent que han preparat les biblioteques municipals.

En definitiva, propostes per a totes les edats i pensades per poder viure amb intensitat les festes nadalenques.   Nadal2015_Montroig  Nadal2015_Miami

Consulta el programa d'actes de Mont-roig Consulta el programa d'actes de Miami Platja

Imatge portada

portada_noticia_ok.jpg

Comparteix aquest article