Viu un Nadal de conte a les biblioteques Joan Miró

Viu un Nadal de conte a les biblioteques Joan Miró

Calendari d'advent Biblioteca Joan MiróEl calendari d’advent també inclou tallers, titelles, recitals o presentacions de llibres

Les Biblioteques Municipals Joan Miró han preparat una àmplia programació per aquestes festes nadalenques. Gairebé cada dia s’ofereix una proposta literària pensada per a petits i grans. El calendari d’advent inclou tallers de nadal, titelles, presentacions de llibres, però sobretot la oportunitat de deixar volar la imaginació amb el relat de desenes de contes.

La programació ha començat aquest setmana i continua el proper 9 de desembre amb un taller de figures del pessebre a Miami Platja. El mateix dimecres es presentarà a Mont-roig el conte “La meva àvia és una princesa” de l’autora local Judit Robert. El conte també es presentarà el dia 11 a Miami.

Dues propostes interessants són el recorregut per la vida i obra de Lorca el proper 14 de desembre i la faula musical “El lleó i el ratolí” que es representarà el 16 de desembre a les 6 de la tarda a Mont-roig.

Destaca també la presentació del llibre “Baix Camp, 17 excursions a peu” de Montserrat Puig i Martí. La presentació comptarà amb la participació del Centre Excursionista l’Areny i tindrà lloc el proper 15 de desembre a les 7 de la tarda.

Altres dates a tenir en compte són el 18 de desembre amb el recital de Nadal del Club de lectura de Miami i el 22 de desembre, dia en què la companyia L’invisible titelles representarà l’obra “El follet el gat i el pastisser”. Serà a les 6 de la tarda a la biblioteca de Mont-roig.

Adjunt podeu consultar la programació de la biblioteca de Mont-roig i la de Miami Platja, així com alguns dels actes més destacats del calendari d’advent.

Imatge portada

calendari_dadvent_biblioteca.png

Imatges

calendari_advent15.jpg

Imatges

calendadvent15miami.jpg

Imatges

tallers_nadal15.jpg

Imatges

cartell_avia_princesa_mont-roig.jpg

Imatges

cartell_avia_princesa_miami.jpg

Imatges

el_patufet.jpg

Imatges

follet_gat_i_pastisser.jpg

Imatges

recital_poetic.jpg

Imatges

el_lleo_i_el_ratoli.jpg

Imatges

lorca.jpg

Imatges

presentacio_baix_camp3.jpg

 

Comparteix aquest article