Millora  de la carretera T-323 a Mont-roig del Camp amb la construcció de cunetes trepitjables

Millora  de la carretera T-323 a Mont-roig del Camp amb la construcció de cunetes trepitjables

  • Vorera trepitjable com la que es construirà a la T-323

    L’obra es farà a tocar del nou carril bici que va de l’antiga n340 fins al poble de Mont-roig

El Servei Territorial de Carreteres de Tarragona ha iniciat aquesta setmana la construcció de noves cunetes trepitjables a la carretera T-323, una actuació que forma part d’un projecte més ampli que s’està duent a terme per tot Catalunya amb l’objectiu de millorar les vies sense voral. Aquesta intervenció  té com a finalitat augmentar la seguretat al volant per als conductors que circulen per aquestes vies. En el cas de Mont-roig, la nova cuneta està situada al tram de l’antiga n340 i el poble de Mont-roig, just on fa uns mesos es va construir el carril bici.

Les cunetes trepitjables són una solució innovadora que permet la evacuació de l’aigua de la pluja sense comprometre l’espai disponible per als vehicles.  A més, com a part del mateix projecte, també es millorarà la capa de rodadura de la via, assegurant una superfície més llisa i duradora, que contribuirà a una conducció més còmoda i segura.

Aquest projecte inclou la construcció de cunetes trepitjables a les carreteres T-323 i TV-7005, abastant els termes municipals de Mont-roig del Camp, Prades i Vilanova de Prades. L’import total de la licitació, incloent l’IVA, ascendeix a 1.267.915,30 €.

Comparteix aquest article